До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Розслаблений макіяж у м'яких тонах

Макіяж, який чудово поєднується зі зручним осіннім одягом – кашеміровими водолазками, затишними светрами, шовковими блузками – і доречний як вдома, так і для виходу.

Майка, GABRIELA HEARST
Підводка з осінньої колекції макіяжу, Guerlain

Головний акцент образу і його відправна точка – доглянута, гарна шкіра. Така або дістається від природи, як генетичний джек-пот, або є плодом щоденних зусиль у догляді. Є і декоративні засоби, що створюють ілюзію наддоглянутої, свіжої зовнішності. Один з них – флюїд-тінт Chanel Les Beiges Eau de Teint.

Реклама

Здоровий вигляд шкіри, – пояснює Сара, – ніколи не з'являється завдяки лише тональній основі, яка перетворює обличчя на чисте полотно. Мені подобається, коли крізь макіяж помітні веснянки і природне сяйво шкіри. І тут вся справа в прозорих шарах і легких засобах, які граються зі світлом.

Флюїд-тінт Les Beiges Eau de Teint, Chanel

"Я люблю будувати весь образ навколо обличчя, – каже візажистка Сара Яггер. – І ця зйомка не стала винятком. Я впевнена: свіжа, сяйна, здорова шкіра – все, що потрібно людям, щоб мати фантастичний вигляд і так само почуватися".

"У всіх моїх улюблених моделей – густі брови. Потрібно лише укласти їх догори. Ну і, якщо треба, заповнити "прогалини". Головне, ніколи не обтяжувати брови, не робити їх щільними і товстими: саме м'які брови мають найсимпатичніший вигляд і личать практично кожному".

Купальник, JADE SWIM, сережки, MISHO


"Що стосується шкіри, я б радила вибирати найлегшу тональну основу зі всіх можливих, щоб акуратно вирівняти тон шкіри. А вже тоді – маскувати недоліки. Іноді я навіть "вбиваю" зволожувальний засіб на основу, щоб макіяж мав менш очевидний вигляд", – каже візажистка.

Фото: Christine Kreiselmaier
Стиль: Zoey Hughes
Макіяж: Sarah Jagger at Carol Hayes Management з використанням Chanel, флюїда-тінта Chanel Les Beiges Eau de Teint
Зачіски: Patrick Wilson @Caren Agency
Кастинг і продакшн: CK productions Ltd
Модель: Jena Goldsack @Models 1

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.