До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Золота лихоманка: нова різдвяна колекція макіяжу Guerlain

Різдвяна колекція макіяжу Guerlain зачаровує розкішним виглядом і текстурами. Головне місце в ній зайняло золото, дорогоцінне сяйво якого присутнє не лише в продуктах, але і в ідеї колекції.

The Goldenland Collection – нова різдвяна колекція макіяжу Guerlain, натхненна сяйвом полірованого золота. Тепле металічне світіння є особливістю кожного продукту колекції, створеного, щоб виділити чарівний шарм своїх обраниць.

Реклама
Різдвяна колекція макіяжу Guerlain The Goldenland Collection

Основу колекції склали: палетка тіней The Goldenland Palette, пудра-хайлайтер Goldenland Terracotta, фірмова пудра Guerlain у вигляді метеоритів Goldenland Météorites (випущена в обмеженій кількості), серія помад The Goldenland Rouge G Guerlain і ексклюзивна помада Rouge G Guerlain Wild Glam.

Також до колекції увійшли антивіковий крем Orchidée Impériale Black The Eye and Lip Contour Cream, парфуми Mon Guerlain L'Eau de Parfum Intense і свічка Winter Délice Candle.

Палетка тіней The Goldenland Palette

Десять матових відтінків палетки особливі металічним відблиском і універсальністю. Їх можна наносити як сухою, так і вологою кистю, аби досягти різної інтенсивності кольору та створити макіяж для абсолютно різних оказій. Упаковка заслуговує окремих овацій – золотий футляр з ребристою поверхнею нагадує ідеальний клатч для вечірнього виходу.

Палетка тіней The Goldenland Palette

Палетка тіней The Goldenland Palette
Пудра-хайлайтер і золоті метеорити

Пудра-хайлайтер Goldenland Terracotta створена для додання святковому макіяжу теплого світіння, що нагадує гру сонячних променів. Іконічні метеорити Goldenland Météorites мають ту ж функцію, тільки їхні відтінки коливаються від ніжного перлового до насиченого золотого; вони зроблять образ зірковим і казковим.

Пудра-хайлайтер Goldenland Terracotta

Золоті метеорити Goldenland Météorites
Помади The Goldenland Rouge G Guerlain

Помади The Goldenland Rouge G Guerlain – це три нові відтінки (темний бургунди, металічний беж і рожевий сатин) в унікальних футлярах із золотою, чорною і червоною обробкою. Легка текстура помад надихає, а верхня частина флакона розкривається, немов книжечка, та представляє маленьке дзеркальце.

Помада The Goldenland Rouge G Guerlain

<b>guerlain christmas</b>

Також для любительок розкоші створили ювелірний флакон помади Rouge G Guerlain Wild Glam. На глянсовому срібному флаконі вигравійована та викладена коштовним камінням змія. Цей унікальний витвір мистецтва потрібно мацати і розглядати, розглядати і мацати.

Флакон помади Rouge G Guerlain Wild Glam з різдвяної колекції макіяжу Guerlain The Goldenland Collection
Антивіковий крем Orchidée Impériale Black

Guerlain представили новий антивіковий крем, робота над яким тривала понад 15 років. Дія крему спрямована на найбільш схильні до утворення зморшок ділянки – куточки губ і зону навколо очей. Формула крему не залишилась без ультрасучасних технологій, квіткових екстрактів і, звісно, золота.

Антивіковий крем Orchidée Impériale Black The Eye and Lip Contour Cream

Антивіковий крем Orchidée Impériale Black The Eye and Lip Contour Cream
Парфуми Mon Guerlain L’Eau de Parfum Intense

Нові парфуми Guerlain присвячені жіночності, а саме – усім можливим проявам жіночого начала. В основі парфуму – свіжі ноти лаванди, ванілі, жасмину і сандалового дерева.

Парфуми Mon Guerlain L'Eau de Parfum Intense
Свічка Winter Délice Candle

Для створення затишку і різдвяного настрою достатньо запалити свічку. Ідеальний варіант – свічка Winter Délice Candle з ароматом багаття, імбирного кексу, глазурованих фруктів та соснових голок.

Свічка Winter Délice Candle

У Києві різдвяну колекцію Guerlain представили в ресторані КАМА, який на один вечір наповнився тим самим золотистим світінням.

<b>Guerlain_ChristmasPresentation</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.