До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Осіння колекція макіяжу Chanel

Осіння колекція макіяжу Chanel називається Tone on Tone і вперше містить засоби, об’єднані в різні колірні гами.

Chanel Tone on Tone

Chanel має власну лабораторію кольору. Саме це дає змогу Дому випускати колекції макіяжу, які задають тренди для інших гравців ринку та пробуджують жагу володіти ними.

Реклама
Chanel Tone on Tone

У новому сезоні студія макіяжу Chanel вирішила об’єднати в одну колекцію чотири колірні гами: теплого сірого (здається, оксюморон? — а ви подивіться на засоби), хакі, теракотового й червонувато-коричневого відтінків. До кожної гами входять засоби для очей, губ і нігтів, але акцент — звісно, на очах. З огляду на сучасні реалії, дуже цінно.

Вітторія Черретті в промокампанії Chanel Tone on Tone

Доповнити образ у будь-який гамі в Chanel пропонують помадою Rouge Allure Velvet відтінку Low Key (пиловий персиково-рожевий), або Mode (цегляно-червоний).

Khaki Harmony

Стійкі рідкі тіні з металічним полиском, тіні-олівець відтінку хакі з коричневим підтоном і бетонно-коричневий з ледь помітним відтінком хакі лак для нігтів — ця трійця особливо ефектно працює разом.


Silver Grey Harmony

Red-Brown Harmony

Champagne Harmony

До колекції ввійшли також рум’яна Joues Contraste у відтінку Ombre, які гарно контурують обличчя і надають шкірі здорового сяяння.

Рум’яна Joues Рум’яна Contraste у відтінку Ombre з колекції Chanel Tone on Tone

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.