До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З ранку до вечора: макіяж-трансформер Наталі Портман

Вибір макіяжу часто залежить від двох змінних – він стає або доповненням, або відправною точкою образу. І якщо для вечірнього виходу достатньо сильного акценту, то з nude-варіантом складніше, адже тут головне не перестаратися. Як створити два ідеальні образи, розповідаємо на прикладі денного і вечірнього виходів Наталі Портман.

Денний варіант

Наталі Портман з'явилася на заході в Лос-Анджелесі в яскраво-червоному трикотажному топі і чорних штанах. З огляду на те, що захід проходив вдень, макіяж акторки був стриманим, але з акцентом на карих очах. Над макіяжем працювала візажистка Мелані Інглессіс.

Реклама
Photo: @melaniemakeup

На створення макіяжу Мелані надихнуло денне світло, яке вона втілила в образі акторки за допомогою відблисків і додаткового сяйва. Для рівного тону візажистка використала праймер Dior Backstage Face & Body Primer #001 Universal і тональну основу Dior Forever Skin Glow #2WO. Щоб надати макіяжу сяйва і природних відблисків, Інглессіс взяла палетку хайлайтерів Dior Backstage Glow Face Palette #001 Universal.

<b>Натали Портман, день, лицо</b>

Для створення денного варіанту smokey-eyes візажистка використала підводку Dior On Stage Liner #091 Matte Black по лінії росту вій верхньої повіки, а на нижній працювала з підводкою коричневого відтінку Dior Eyeliner Waterproof #594 Intense Brown. Густоту вій акторки Інглессіс підкреслила тушшю Diorshow Mascara #090 Pro Black. Природний рожевий відтінок губам Портман надала помада Rouge Dior Ultra Care #480 Fleur Bleue.

<b>Натали Портман, день, глаза, губы</b>

Вечірній варіант

Вечірній макіяж Наталі Портман поєднувався з пишною чорною сукнею, в якій акторка з'явилася на заході. Над створенням цього образу працювала візажистка Ліза Сторій, яка надихнулася осіннім сезоном, а саме сливовим, помаранчевим і коричневим відтінками.

Наталі Портман

Перед нанесенням макіяжу, візажистка підготувала обличчя акторки за допомогою масажу і двох доглядових засобів: лосьйону Dior Prestige La Micro-Lotion De Rose і крему Dior Capture Dreamskin Care & Perfect.

<b>Натали Портман, ночь, уход</b>

Для створення рівного тону Ліза Сторій змішала тональні основи Dior Forever Skin Glow #2W і Dior Backstage Face & Body Glow #001 Universal. Щоб трохи освітлити зону під очима візажистка використала консилер Dior Forever Undercover Concealer #021 Linen. У Т-зоні Сторій працювала з пудрою Diorskin Nude Air Loose Powder #020 Light Beige, а вилиці акторки виділила за допомогою рум'ян Diorskin Nude Luminizer #011 Plum Pop, які стали в нагоді також у зоні над бровами і на кінчику носа.

<b>Натали Портман, ночь, лицо</b>

По всій поверхні повіки візажистка нанесла рідкі тіні Diorshow Liquid Mono #580 Taupe, після чого використала коричневий відтінок з палетки тіней Dior Backstage Eye Palette #003 Amber Neutrals на зовнішніх краях очей і нижній повіці. Потім візажистка нанесла на нижню повіку підводку Dior Eyeliner Waterproof #094 Trinidad Black. Закрутивши вії акторки за допомогою щипців, Ліза Сторій нанесла на них шар туші Diorshow Pump 'N' Volume HD Mascara #090 Black. Для виразних брів вона працювала зі спеціальною тушшю Diorshow Pump 'N' Brow #002 Dark Brown. На губах акторки були два відтінки рідкої помади Rouge Dior Ultra Care Liquid: соковитий сливовий #989 і нюдовий коричневий #829.

<b>Натали Портман, ночь, глаза и губы</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.