До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Неаполітанський гімн: весняна колекція макіяжу Chanel

Chanel випускає нову колекцію макіяжу весна-2018. Вона називається Neapolis: New City​

"Я прикриваю повіки, думаю про Неаполь – і його відтінки постають перед моїм внутрішнім поглядом". Лючія Піка, глобальний креативний дизайнер Chanel з кольору і макіяжу, придумала колекцію, натхненну її рідним містом.

Реклама
Лючія Піка

Древній і сучасний, священний і трепетний, вічний і сяючий, історичний і живий, – такий Неаполь, за твердженням Лючії Піки і креативної команди Chanel. Колекція вийшла теплою, розкішною, несподівано середземноморською.

Назва міста Неаполь перекладається як "Нове місто". Він починався як грецька колонія. Сьогодні це колоритний яскравий мегаполіс.

Неаполь

Усі його відтінки – зелені, жовті, золоті, червоні і чорні – відбилися в колекції. Від вулканічного ландшафту Везувію і Флегрейських полів до бірюзових вод, від архітектурної і художньої спадщини, включаючи фрески на Віллі Поппеі в Оплонтісі, – до декору барокових церков, всередині яких можна випадково наштовхнутися на безцінні розписи Караваджо, – всі грані Неаполя розглянуті з любов'ю і захопленням.

<b>неаполь лючия пика</b>

Вуста

Головний засіб колекції, пудра-пігмент для губ Poudre A Lèvres, натхненна відтінками і технікою темпера помпейских фресок.

Пудра змішується з бальзамом (спочатку кінчиком пальця треба нанести прозорий бальзам, потім іншим пальцем обережно вбити пігмент, починаючи від центру до куточків губ) і створює розмитий мальовничий ефект. Яскравість кольору можна регулювати самостійно.

Тим, хто не готовий до експериментів, в Chanel приготували десять різних відтінків блисків і помад – від макових до малинових. Найбільш очікуваний продукт – бірюзовий блиск для губ.

<b>chanel lips ss2018</b>

Очі

Набір для макіяжу очей Les 9 Ombres вийде обмеженим числом примірників і буде включати відразу 9 відтінків тіней (зазвичай – 4).

Les 9 Ombres Palet Te Édition No.1: Affresco, Chanel

Кремові тіні Ombre Première Crème вийдуть в запорошеному сіро-зеленому, як прибережні водорості, відтінку Verderame. Його можна носити соло, а можна використовувати як підкладку під тіні.

Кремові тіні Ombre Première Crème відтінку Verderame, Chanel

Стійкий олівець Stylo Yeux Waterproof вийде в двох відтінках: Nero Vulcanico, глибокому сіро-блакитному, натхненний вулканічним попелом, і Mare-Chiaro, смарагдово-зеленому.

Стійкий олівець Stylo Yeux Waterproof Nero Vulcanico і Mare-Chiaro, все – Chanel
Обличчя

Рум'яна Joues Contraste натхненні видовищем світанку в горах. Відтінок називається Foschia Rosa – запорошений рожевий, який здатний миттєво змінити обличчя.

Рум'яна Joues Contraste відтінку Foschia Rosa, Chanel
Манікюр

Лаки вийдуть в оманливому скромному відтінку пастельно-рожевих хмар Nuvola Rosa, м'ятному Verde Pastello, помаранчевому Arancio Vibrante. Головний колір – без сумніву Giallo Napoli – яскравий неаполітанський жовтий, відомий за стародавніми полотнами.

Лаки для нігтів з весняної колекції макіяжу 2018, Chanel

Розглянути всі засоби, які увійшли до колекції, можна в галереї.

<b>chanel all products ss18</b>

Більше краси:

Instagram @vogueua_beauty

Читайте також:

Книга на выходные: "Неаполитанский квартет", Элена Ферранте

Матовая ситуация: новые тональные основы для идеальной кожи

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.