До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкраща туш для вій: вибір б’юті-редакторки

Пощастило тим, кому вдалося вибрати найкращу туш для вій: зазвичай своєму вибору люди потім віддані роками. З тими, хто ще в пошуку, б’юті-редакторка Vogue UA Олена Пономаренко ділиться своїми знахідками — від бюджетних до люксових.

Kevyn Aucoin

Kevyn Aucoin The Volume Mascara Rich Pitch Black — улюблена туш українських б’юті-редакторів (а ми пробуємо справді багато засобів — і з огляду на природну допитливість, і з огляду на професійний кодекс). Цю туш ми запеленгували ще на першій презентації бренду в Україні — і відтоді не припиняємо її любити. Стисло, плюси в такому. По-перше, це термотуш: вона змивається теплою водою 37 °C. Вона легко знімається з вій, як панчішки, без застосування засобів для демакіяжу. По-друге, туш справді робить погляд відкритішим, і цей ефект тримається, скільки потрібно. По-третє, вона не залишає відбитків під бровами (для мене це важливо через особливості будови повік і вологу шкіру). По-четверте, туш міститься в металевому тюбику — це зручно, гарно й відповідально: можна здати на перероблення.

Реклама
The Volume Mascara Rich Pitch Black Kevyn Aucoin
Monsieur Big з колекції Emily in Paris, Lancôme

Ця туш не годиться для тих, хто готовий провести 40 хвилин біля люстерка з твердим наміром створити природний nude-макіяж. Тут у назві, як у хорошому заголовку, викладена ідея: Monsieur Big. Це означає, що вії перетворюються на опахала. Щіточка величезна, туш лягає з першого шару, впевнено й густо. Часто від такого можна чекати неохайного ефекту, але тут усе бездоганно. З плюсів — вії виникають буквально на порожньому місці. І здається, що помахом можна створити подув вітру.

Monsieur Big з колекції Emily in Paris, Lancome

Я тільки почала її тестувати, але вже впакувала до своєї косметички й розлучатися з нею не маю наміру. Чудовий засіб, особливо напередодні низки вечірок.

Cabaret Premiere, Vivienne Sabo

На будь-яких зніманнях я завжди знаходжу спосіб зазирнути до косметичок візажистів. І в кожній, навіть найпафоснішій косметичці, суцільно укомплектованій засобами Tom Ford і Charlotte Tilbury, можна натрапити на один і той самий продукт — туш "Кабаре" Vivienne Sabo. Певний час я лукавила: радила її всім, не наважуючись спробувати. А потім випадково купила — і зрозуміла, що моє життя більше не буде колишнім. Туш, яка коштує як мигдальний круасан, виявилася нереальною. Прекрасно нашаровується, створює вигин, довжину й об’єм, тримається, де належить, не обсипається, не залишає відбитків, не розмазується. Загалом, якби за неї просили вдесятеро більше, я б зітхала, але платила й далі б користуватися.

Cabaret Premiere, Vivienne Sabo
So Intense, Sisley

Ця туш має найнезвичайніший у світі пензлик, подібний до силіконового гребінця, і здатність перетворювати на віяла вії будь-якої довжини й густини. Є побічний ефект — висока ціна. Але якщо можна дозволити собі, то треба дозволяти. Туш можна "надбудовувати" — вона подовжуватиме й подовжуватиме вії, скільки треба. Вигин тримається дуже довго, а формула містить компоненти для догляду.

So Intense, Sisley
Mascara Volume Effet Faux Cils, Yves Saint Laurent

Туш з ефектом накладних вій — легендарний засіб, знайомий усім, хто любить макіяж очей. Знаю, що люблять його не всі: це для drama queen. Але мені, наприклад, до душі. Люблю туш навіть не за те, що вона створює фантастично об’ємні, густі, чорні вії, а за найтонший, вишуканий аромат фіалок. Кожен помах пензлика — ольфакторна втіха. Дуже, дуже гарно. Сподіваюся, бренд ніколи не перестане випускати її: туш справедливо входить до всіх рейтингів найкращої туші світу.

Mascara Volume Effet Faux Cils, Yves Saint Laurent

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.