До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кутюрний панк: як повторити макіяж із останнього шоу Chanel

7 липня відбувся показ нової кутюрної колекції Chanel. Модний дім влаштував онлайн-шоу, на якому показав не тільки образи haute couture, але й поділився своїм залаштунковим життям. Креативна директорка Chanel з питань макіяжу Лючія Піка створила макіяж у стилі романтичного панку й розповіла про його особливості.

Как повторить макияж с кутанного показа Chanel 2020

"Це романтичний панк із цікавою особливістю. Грайливий настрій у поєднанні з привабливою упевненістю", — зазначила Лючія Піка про тематику макіяжу.

Реклама
Обличчя

Для пом’якшення тону Піка використала коригувальний олівець Eclat Lumiere і тональну основу Les Beiges Water-Fresh Tint. Фактурність обличчя візажистка підкреслила за допомогою палетки з трьох відтінків Palette Essentielle, а закріпила результат пудрою Poudre Universelle Libre.

<b>лицо chanel 2020</b>
Макияж на кутюрном показе Chanel 2020.

Брови

Для акуратних, фіксованих, але не надто яскравих брів візажистка використала олівець для брів Stylo Sourcils Waterproof і гель для брів Le Gel Sourcils.

<b>брови chanel 2020</b>
Макияж на кутюрном показе Chanel 2020.

Очі

Привабливий погляд вийшов завдяки тонким подовженим стрілкам, підведеним спеціальним лайнером Le Liner De Chanel (у відтінку № 512 Noir Profond) поверх хайлайтера Baume Essentiel (відтінку Transparent), який додав погляду млосного блиску. Над віями візажистка працювала з тушшю Le Volume Revolution De Chanel відтінку № 10 Noir.

Как повторить стрелки макияжа с кутюрного показа Chanel 2020

<b>глаза chanel 2020</b>

Вилиці

Для шикарних вилиць Лючія Піка скористалася мінімалістичним набором: рум’янами Joues Contraste майже класичного відтінку № 320 Rouge Profond і хайлайтером Baume Essentiel відтінку Rosée з нової колекції осінь-зима 2020.

<b>скулы chanel 2020</b>
Макияж на кутюрном показе Chanel 2020.

Губи

Оформлення губ було ключовим завданням у створенні макіяжу, адже саме вони стали основним натяком на стиль романтичного панку. Піка, як і зазвичай, зважилася на експеримент і змішала два продукти для ідеального кінцевого відтінку: олівець для губ Le Crayon Levres відтінку № 194 Rouge Noir і помаду Rouge Coco відтінку № 494 Attraction з нової колекції осінь-зима 2020.

Макияж на показе Chanel 2020

<b>губы chanel 2020</b>
Макияж на кутюрном показе Chanel 2020.

Нігті

Безумовно, романтичний панк неможливий без гарних нігтів. У створенні ідеального покриття брали участь такі продукти, як база La Base, лак Le Vernis відтінку № 769 Egerie (з нової колекції осінь-зима 2020) і закріплювальне покриття Le Gel Coat.

<b>ногти chanel 2020</b>
Макияж на кутюрном показе Chanel 2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.