До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Краса темної мрії: макіяж від Белли Хадід до Геловіну

Белла Хадід вже вдруге стає музою Пітера Філіпса і надихає арт-директора з макіяжу Dior на створення нетривіальних образів. Цього року напередодні наймістичнішого свята Vogue.ua розповідає нову історію Геловіну очима Dior.

Белла Хадід

Новий короткометражний фільм, створений Dior Makeup в колаборації з Белою Хадід для презентації святкової палітри макіяжу, розділений на три епізоди, в кожному з яких топ-модель з'являється з новим мейкапом, побудованим на трьох ключових відтінках: чорному, білому і червоному.

Реклама

Все починається з першої сцени, де Белла наносить легендарну помаду Rouge Dior у відтінку 999, лак для нігтів в тон і чорну підводку. Завершальним акцентом стають червоні тіні для повік. На вилицях топ-моделі з'являється яскравий рум'янець (Dior Rouge Blush 999). Останній акорд у святковому макіяжі білі і чорні геометричні візерунки, створені за допомогою лайнерів Diorshow On Stage Liner 001 Matte White і 091 Matte Black і червоного глянцевого пігменту. На лобі Белли з'являється містичне третє око, як портал в інший вимір.

<b>Белла Хэллоуин</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.