До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як створювали макіяж для шоу Dior весна-літо 2020

У Парижі триває Тиждень моди, а Дім Dior розкриває таємниці б'юті-образів, які створив Пітер Філіпс для показу весна-літо 2020.

Макіяж: Peter Philips. Фото: Vanni Bassetti for Christian Dior Parfums

Моделі на шоу Christian Dior ходили не по подіуму, а по лісі: простір іподрому, де відбувся показ, декорували 160-ма саджанцями, коріння яких були обгорнуті в мішковину. Для шоу Марія Грація К'юрі співпрацювала з паризьким колективом дизайнерів навколишнього середовища Coloco. Їхні роботи в царині зелених насаджень і відродження міст надихнули дизайнерку і підкреслили екологічний дух колекції. Б'юті-образи моделей відповідали духу показу: дівчата дефілювали з м'якими романтичними косами авторства Сема Макнайта. Їхній макіяж – порцелянову шкіру і витончені стрілки – розробив креативний директор марки Пітер Філіпс.

Реклама
Макіяж: Peter Philips. Фото: Vanni Bassetti for Christian Dior Parfums

У Dior б'юті-підготовці до показу присвятили мініфільм.

Таємниці створення образів розповів креативний директор з фото та макіяжу Dior Пітер Філіпс в інтерв'ю за лаштунками шоу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.