До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Досконала шкіра: нова колекція тональних засобів Diorskin Forever

Б'юті-підрозділ Dior напередодні нового сезону представляє оновлену лінію тональних засобів Diorskin Forever. Серед новинок можна буде знайти продукти на будь-який смак для будь-яких ефектів – від сяйливого до ультраматового. Обличчям нової лінії стала Наталі Портман.

Наталі Портман в рекламній кампанії Diorskin Forever
Diorskin Forever Perfect Mousse

"Існують не тільки кольорові, а й матові гармонії. Матовий тон – втілення вишуканості. Тепер його можна створювати, повністю контролюючи всі аспекти і в точності досягаючи бажаного ефекту. Тон може бути насиченим, ніжним, осяйним – усе в ваших руках", – пояснює Пітер Філіпс ідею створення крем-пінки Perfect Mousse. За його словами, новий продукт – це поєднання ультраматового ефекту й легкого покриття, завдяки чому на шкірі його текстура абсолютно не відчувається. Повітряна пінка лягає тонесеньким шаром, створюючи ідеально рівний тон. Нова формула Perfect Mousse забезпечує високу стійкість завдяки "фіксації" пігментів на шкірі. Також у ній містяться компоненти догляду, які цілеспрямовано борються з проблемою надлишку шкірного жиру в розширених порах і покращують текстуру шкіри.

Реклама
Diorskin Forever Extreme Control

Тональний крем Diorskin Forever Extreme Control призначений для усунення жирного блиску і створення сяйливого матового тону. Його важлива перевага – портативный футляр, що дозволяє коригувати макіяж протягом дня. Він також забезпечує ідеальну стійкість, невагому текстуру і відчуття комфорту протягом 12 годин. Формула крему ефективно звужує пори, а активні компоненти догляду день за днем піклуються про красу шкіру. Ще одна його перевага – спонж, який забезпечує рівномірне нанесення засобу. Він розроблений з урахуванням досвіду роботу професійних візажистів за лаштунками показів Dior.

Diorskin Forever Undercover

Коректор Diorskin Forever Undercover допоможе приховати дрібні недоліки шкіри. Завдяки високій концентрації пігментів засіб бездоганно маскує круги під очима, невеликі почервоніння і дрібні судини, забезпечуючи ідеально матовий рівний тон. Його еластична текстура буквально зливається зі шкірою і чудово поєднується з усіма тональними засобами з лінійки Diorskin Forever, а в багатій палітрі легко знайдеться відтінок для будь-якої шкіри. Пітер Філіпс розповідає, що Diorskin Forever Undercover створений для допомоги жінкам: він дозволяє поправляти макіяж навіть на ходу, а аплікатор у вигляді спонжу забезпечує точність дозування і легкість нанесення.

Читайте також:

Як носити яскраві тіні: приклади з Instagram

Оголена Наталі Портман у новій рекламній кампанії аромату Miss Dior

Б'юті-засіб дня: кольорові кушони Lancôme

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.