До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Велика шістка: 6 суперзасобів для модного макіяжу

Vogue.ua вибирає шість неймовірних засобів, якими варто поповнити свою косметичку цієї весни.

Vogue, March 2019
Металізовані тіні

На підтримку нової лінії, присвяченої макіяжу очей, Clarins представляє тіні зі світловідбивними частинками. Нанесені тонким шаром, вони м'яко мерехтять; у кілька шарів або розтушовані вологим пензлем – виблискують, як дорогоцінні метали.

Реклама
Тіні Ombre Sparkle №01 Gold Diamond, Clarins
Стійка підводка

Витончено зігнутий наконечник – втілення сибуй, японської концепції простої краси. Він дає змогу акуратно одним рухом малювати стрілки будь-якої складності. У складі – ультрачорні атласні пігменти; заявлена стійкість – 24 години.

Підводка для очей з ефектом швидкого висихання ArchLiner Ink № 01 Shibui Black, Shiseido
Помада-лак

Помада дає не тільки насичене пігментоване покриття, але ще і вологий блиск. Стік тане на губах і ковзає по них, тому помаду зручно наносити на ходу, не переймаючись тим, що вона ляже нерівно. Всього – 34 відтінки; наймодніші – у помаранчевій гамі.

Помада-лак з глянцевим покриттям Dior Addict Stellar Shine №464, Dior
Оксамитовий блиск

У блиску з оксамитовою формулою – фетровий наконечник для зручного нанесення. Засіб пом'якшує губи завдяки зволожувальним інгредієнтам у складі, але має матовий вигляд; разом з тим не тане, не тече і не збивається.

Оксамитовий блиск для губ Beautiful Color Liquid Lip Matte відтінку Dynamite, Elizabeth Arden
Гель для бронзування

Надати обличчю свіжості, а шкірі – сяяння допоможе гель з оновленої лінійки унісекс Givenchy Mister. Свіжий і легкий, він підходить всім. Мікросфери, що містять пігмент, тануть на шкірі і надають їй легкого бронзового відтінку.

Mister Healthy Glow Gel, Givenchy
Пудрова помада

Помада з легкою пудровою текстурою лягає як друга шкіра. У складі засобу – концентровані чисті пігменти, які відмінно передають колір, і пом'якшувальні олії.

Рідка матова помада для губ з ефектом пудри Rouge Allure Liquid Powder 962 Electric Blossom, Chanel

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.