До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найкращих тональних засобів цієї весни

Неймовірна стійкість, шовкове покриття, складні формули і красиві флакони – в нових тональних основах все на вищому рівні.

L'Essentiel, SPF 20, Guerlain

Над складом попрацювали: екстракти червоних водоростей, камедь тари, екстракт білих какао-бобів – щоб живити, зволожувати шкіру і захищати її від шкідливого випромінювання гаджетів. Засіб майже невідчутний на шкірі, а його формула на 97% натуральна і дружня до мікробів. Заявлена стійкість – 16 годин. Флакон – твір мистецтва: над ним працював французький дизайнер Матьє Леаннер, роботи якого можна знайти в MоMA.

Реклама
Teint Couture Everwear, SPF 20 PA++, Givenchy

Тональна основа містить зволожувальні компоненти і екстракт лакриці, а також стійкі (24 години) пігменти і світловідбивні пудрові часточки. Засіб зливається зі шкірою і дає природне покриття завдяки інноваційній полімерно-силіконової мережі.

Dior Forever Skin Glow, Dior

Засіб не просто вирівнює колір і мікрорельєф обличчя, але і доглядає за шкірою: екстракт братків налагоджує циркуляцію вологи, а екстракт троянди захищає і звужує пори. Засіб з леткими маслами, гідрофільними компонентами і переливчастими частинками пудри у складі дає ефект сяйної шкіри 24 години поспіль. У палітрі – 31 відтінок.

Teint Idole Ultra Wear Nude, SPF 19, Lancôme

Відмінно лягає, злегка матує, але не позбавляє шкіру сяйва – і тримається добу. В Україну приїде 22 відтінки з сорока створених. Окремий плюс – легкий флакон.

Future Solution LX, SPF 20, Shiseido

У складі – комплекс з вітаміном С і освітлювальні компоненти, які обіцяють згладити вікові ознаки, а завдяки пудровим часткам Time Match Powder у тональної основи шовковисте покриття і сильна стійкість.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.