До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 трендів краси майбутньої осені, які треба спробувати прямо зараз

Попереду – розпал весни і ціле літо. Неначе цього недостатньо для щастя, ми розповідаємо про б'юті-тенденції майбутньої осені. Вибрали ті, які будуть особливо доречними прямо зараз.

Блискітки

Блискітки – це не завжди перевтілення в образ діви, як на шоу Rodarte і Ashihsh. Їх можна вписати навіть у строгий, аскетичний образ. Відмінний приклад показує Пітер Філіпс, який відповідав за макіяж моделей на шоу Dries Van Noten осінь-зима 2019/20.

Реклама

<b>glitter fall trend</b>

Ті, хто хоче поекспериментувати з глітером, мають запастися не тільки власне блискітками, а й базою під них, інакше вся краса осиплеться вмить. Тим, хто не готовий до складних makeup-конструкцій, можна спробувати рідкі глітери, кремові тіні або стіки. Найкрасивіший мерехтливий продукт цього літа вийде у Chanel у колекції Vision d'Asie: Lumière Et Contraste.

<b>glitter fall trend products</b>

Синій як небо

Синій в макіяжі очей – це найбільш літня тенденція з усіх, що існують. У ній відбивається вся зимова ностальгія по безтурботному небу, морським хвилям і квітучій лаванді. Вчимося носити всі відтінки синього на прикладі показів Valentino, Iceberg, Sies Marjan.

<b>синее синее небо</b>

Найцікавіші новинки з літніх колекцій макіяжу і ті, що добре зарекомендували себе, – в галереї.

<b>синее синее небо продукты</b>

Red Alert

Палахкотливі губи – головний тренд показів сезону осінь-зима 2019/2020. Візажисти експериментують з текстурами і способами нанесення помади. Результат – гіпнотичний, досконалий макіяж, від якого неможливо відвести погляд. Ні, серйозно. Прокрутіть всю галерею.

<b>сигнальные огни</b>

Ми вибрали найкрасивіші помади з останніх новинок. Експериментувати з ними буде найцікавіше: текстури м'які, пластичні, дозволяють легко нашаровувати засіб. До речі, можна запозичити трюк Лючії Піки, креативного директора Chanel з макіяжу. Вона використовує пухнасту кисть для тіней – і наносить помаду саме нею. Причому не мазками, а дотиками – так могли б працювати художники-пуантилісти.

<b>сигнальные огни продукты</b>

Неоновий демон

Використовувати відтінки червоного в макіяжі стало справою не те, щоб повсякденною, але звичною. Настала пора приборкувати отруйні відтінки рожевого і оранжевого. Змішувати їх в одному образі – вищий пілотаж. Але влітку на це буде і час, і натхнення. А восени ця навичка допоможе опинитися в б'юті-авангарді.

<b>неоновый демон зима 20</b>

Для початку радимо повправлятися з недорогими продуктами, а якщо успіх буде очевидний – можна переходити до суперзасобів.

<b>неоновый демон 20 продукты</b>

Макіяж у відтінках засмаги

Засмага свідчить про безтурботне ставлення до здоров'я шкіри, тому єдиний допустимий спосіб її носити – імітувати за допомогою б'юті-засобів. Теплі відтінки піску, савани, західного сонця ми носитимемо на повіках і вилицях, на переніссі і скронях. Насправді, дуже красиво.

<b>макияж в оттенках загара 2019</b>

Найчастіше в засоби відтінків засмаги додають переливчасті частинки, але цього сезону почався новий тренд: все частіше трапляються матові продукти.

<b>загар средства осень 19</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.