До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

35 відтінків бежевого: нова тональна основа Chanel

Пристрасть Мадемуазель Шанель до бежевого кольору втілилася в новій тональній основі Les Beiges. Її амбасадоркою стала актриса Марина Вакт.

Перше, що помічаєш в апартаментах Габрієль Шанель на рю Камбон, 31, — велика кількість бежевого. Це колір стін і м’яких підлогових покриттів, шовкових ширм і важких гардин, що створює ідеальне тло для антикваріату, книг у шкіряних палітурках, диванів і скульптур.

Реклама

Мадемуазель Шанель обожнювала бежевий. Шляхетний, аристократичний, він не раз інтерпретувався в колекціях Дому — Haute Couture і prêt-à-porter. Відтінки екрю, слонової кістки, піску, мастики й лате — такі ж символи Chanel, як схрещені літери С. Водночас дивує, що дебют бежевого в колекціях макіяжу відбувся тільки у 2013 році. Тоді Дім представив першу пудру для здорового сяяння шкіри. Вперше в історії б’юті-лінійки кришечка засобу була не чорною, а бежевою.

Успіх був приголомшливий — і рік потому з’явилася перша мініколекція засобів Les Beiges. Відтоді вона оновлюється щовесни й розкриває красу поцілованої сонцем шкіри. Зрештою в Домі вирішили, що настала пора ввести Les Beiges до постійної колекції, — і випустили тональну основу, яка легко наноситься, зволожує шкіру, має максимально природний вигляд і тримається весь день. Розкіш з мінімумом витрачених зусиль — і є квінтесенцією б’юті-підходу Chanel.

Попри все різноманіття тональних засобів у світі загалом і в Chanel зокрема, нова основа — не така, як усі. Легка, як вітерець, вона стає зі шкірою єдиним цілим. Формулу не перевантажувати пігментами — це дало змогу відчувати свіжість, подаровану нею, упродовж усього дня. Як і належить сучасним основам, Les Beiges — напівпрозора. Замість того, щоб приховувати уявні або справжні вади, вона підкреслює природне сяяння шкіри. Все завдяки світловідбивним компонентам і зволожувальному рослинному гліцерину в складі.

Захищає шкіру від агресії довкілля каланхое з Мадагаскару, яке вчені лабораторій Дому вибрали з безлічі претендентів. Отриманий з нього активний інгредієнт утворює захисний бар’єр для шкіри, здатний адаптуватися до різних кліматичних умов. Нова лінійка — сенсаційно велика для люксового бренду: 35 відтінків — щоб кожна жінка могла вибрати свій. Позначка BR поруч із номером означає бежево-рожеві відтінки, BD — бежево-золотисті, B — нейтральні.

Зволожувальна стійка тональна основа для здорового сяяння шкіри Les Beiges, Chanel

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.