До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Знаменита сироватка Clarins Double Serum виходить у форматі Double Serum Eye

Знаменита сироватка Clarins Double Serum виходить у форматі Double Serum Eye, призначеному для ніжної шкіри навколо очей.

Double Serum Eye, Clarins

Той самий хай-тек флакон, та сама двофазна текстура, той самий ефект біосумісності зі шкірою — всі переваги сироватки Clarins Double Serum тепер призначені для ніжної шкіри навколо очей.

Реклама
Double Serum и Double Serum Eye, Clarins

Нова сироватка Clarins Double Serum Eye уміщена в мініатюрний 20-мл флакон, який так зручно носити в косметичці та брати із собою в дорогу — чи, можливо, тримати ближче до робочого місця, щоб упродовж дня робити ніжний розслаблювальний масаж для шкіри навколо очей, знімаючи напругу та втому.

Double Serum Eye, Clarins

Вчені Clarins виявили чинник, що впливає на стан шкіри навколо очей. Це білки-інтегрини, які виробляються в шкірі й відповідають за регенерацію, насичення киснем, живлення, зволоження, захист. З віком їхня кількість стрімко знижується, у результаті ці функції шкіри страждають. У лабораторіях бренду вирішили знайти інгредієнти, які могли б пригальмувати цей процес. Кастинг був тривалим: три роки досліджень, 196 рослин. Вчені вибрали зонтичну рослину — дикий кервель, що здатний збільшувати вироблення інтегринів альфа-v і відновлювати життєву силу шкіри. Формулу збагатили дюжиною потужних рослинних екстрактів, включно з куркумою (потужний антиоксидант).Double Serum Eye, Clarins

Нова сироватка розв’язує відразу кілька проблем:

  • пом’якшує зморшки;
  • зменшує набряклість і синці під очима;
  • зміцнює і захищає шкіру;
  • освіжає зону навколо очей.

А завдяки антиоксидантному комплексу — захищає від шкідливого впливу блакитного випромінювання гаджетів. Як і в сироватці Double Serum, у Double Serum Eye втілена ідея змішування двох основ — розчинної у воді й розчинної в олії — безпосередньо під час використання. Плюси такого рішення — ніжна, нежирна текстура, яка освіжає шкіру, швидко вбирається, має миттєвий ліфтинг-ефект.

Це засіб, створений з турботою про довкілля: у ньому 96% інгредієнтів натурального походження, включно з органічним екстрактом овернського кервеля, який збирають вручну з дотриманням принципів сталого розвитку. Флакон виготовляють, зокрема й з переробленого пластику, а помпа дає змогу витрачати засіб ощадно. Паковання полегшили: у ньому не використовують зайвих вставок і вкладок; всю інформацію про засіб можна отримати через QR-код на пакованні.

Кларанс. Дабл Серум Ай. На правах реклами. Парфумерно-косметична продукція. ТОВ "Егзагон". Тел. (044) 33-77-000, www.hexagone.ua

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.