До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У швейцарських банках: новий консилер La Prairie для ясного погляду

Promotion

Розкішна колекція La Prairie Skin Caviar, візитна картка бренду, поповнилася новим консилером. Він дає ефект ліфтингу й призначений для догляду за шкірою навколо очей

Реклама
Сироватка, крем, консилер з екстрактом ікри Skin Caviar, La Prairie

Ікряна колекція — легенда La Prairie. У складі всіх засобів — комплекс Caviar Premier, що має суперсилу — виняткові підтягувальні й зміцнювальні властивості.

Skin Caviar, La Prairie

"Слово „погляд" часто використовується в ідіомах — „дивитися з тугою", „заглядати в душу іншого", „зустрітися поглядами" — але що насправді означає це слово, яке уславили поети? Саме це запитували себе вчені бренду під час створення нового ритуалу краси для найделікатнішої зони обличчя", — розповідають у La Prairie.

Серед засобів Skin Caviar, призначених для догляду за шкірою навколо очей, до сьогодні були сироватка й крем, які допомагають зробити шкіру пружнішою, гладшою, еластичнішою. Цього літа колекція поповнилася консилером з екстрактом ікри Skin Caviar Perfect Concealer, La Prairie.

Сироватка, крем для зони навколо очей з екстрактом ікри Skin Caviar, La Prairie

В La Prairie зрадили б себе, якби не наситили косметичний засіб інгредієнтами, що забезпечують шкірі догляд. Консилер збагачений ікряною водою й екстрактом ікри та обіцяє день за днем ​​перетворювати зону навколо очей, забезпечуючи розгладжувальний, підтягувальний і просвітлювальний ефект. Він не просто приховує недосконалості, але й по-справжньому розгладить дрібні зморшки, просвітлить темні кола внаслідок ущільнення шкіри. Ікряна вода, ікряний екстракт і комплекс проти темних кіл плюс пігменти — ось таємниця нового консилера.

Skin Caviar, La Prairie

У La Prairie передбачили й техніку усунення набряків. У легкого кремового Caviar Perfect Concealer з рідкою текстурою — прохолодний наконечник, яким пропонують робити лімфодренажний масаж перед макіяжем. Такий масаж працює краще й ефективніше, ніж патчі. Треба злегка натискати на точки від внутрішнього куточка ока, рухаючись над периорбітальною кісткою до скронь. Такий масаж усуне ранкову набряклість й освіжить втомлений погляд.

Консилер з екстрактом ікри Skin Caviar, La Prairie

Досить усього трьох точкових нанесень консилера, щоб перетворити верхню частину обличчя. Нанести треба у внутрішніх куточках очей, розтушувати пензликом, що входить до комплекту, і в разі потреби підкоригувати пучками.

Засоби La Prairie можна придбати в мережі BROCARD і на letu.ua.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.