До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У клітину: що слід знати про засіб, що започаткував клітинну терапію

Promotion

Коли хочеться інвестувати в засіб, який спростить життя і дасть відмінний результат, можна сміливо вибирати Ultracell Intensive, Cellcosmet. Це сироватка, яка започаткувала клітинну косметологію.

Реклама
Інтенсивна ревіталізувальна клітинна сироватка для чоловіків, Cellmen

Швейцарська космецевтика Cellcosmet продається у 30 країнах світу. Нею користуються знаменитості, члени королівських сімей, футболісти і політики. Марка не розголошує імен своїх клієнтів, але у прихильності до Cellсosmet не раз зізнавалися в інтерв'ю зірки рівня Дженніфер Еністон і Мадонни. Ми вже розповідали, що термін "клітинна косметика" з'явився в 80-х, а передувала цьому довга історія клітинної терапії, яка почалася 1931 року, коли лікар Поль Ніханс зробив першу в історії ін'єкцію з клітинним матеріалом ембріонів ягнят важко хворій пацієнтці. Пацієнтка вижила – і одужала. У 30-ті роки клітинний матеріал не міг довго зберігатися (живі клітини руйнуються вже через 2 години), тому вчені шукали метод, що дав би змогу стабілізувати клітини в активному стані. Його знайшли 1987 року і заклали в основу ліній Cellcosmet та Cellmen.

Ревіталізувальна клітинна сироватка Ultracell Intensive – це, власне, і є клітинна терапія у чистому вигляді. Основна діюча речовина у флаконі – активні біоінтегральні клітини. Вони відновлюють нормальну роботу клітин шкіри і налаштовують їх на "молодий" режим роботи. Так запускається потужна природна ревіталізація.

Це один з основних продуктів, що започаткував клітинну косметологію. Він брав участь у багатьох фундаментальних дослідженнях, присвячених шкірі (наприклад, про роль цитокінів та інших сигнальних молекул у фізіології нормальної і пошкодженої шкіри, а також про вплив активних клітин на процеси репарації шкіри). Доведено, що засіб прискорює загоєння швів і запобігає формуванню рубців.

Інтенсивна ревіталізувальна клітинна сироватка Ultracell Intensive, Cellcosmet

Про цей засіб важливо знати, що, незважаючи на максимальний потенціал дії, його ефективність залежить від правильного застосування. Нехтувати інструкцією означає не досягти результату. Перед застосуванням шкіра повинна бути очищена і активована. А клітини (нагадаємо, в цьому засобі вони представлені в чистому вигляді) слід обов'язково "закрити" кремом – в іншому випадку вони не зможуть ефективно проникнути в шкіру. Виробник рекомендує діяти так: очистити шкіру М'яким очищувальним кремом Gentle Cream Сleanser, нанести Cellcosmet Active Tonic. Перед застосуванням збовтати ампулу (піпетка додана), нанести на обличчя і шию. А потім – "закрити" сироватку Нічним клітинним кремом Cellcosmet Night Cream. Досить 12 днів, аби шкіра змінилася: помітно підтягнулася, стала добре зволоженою, м'якою. Відмінний результат обіцяють жителям мегаполісів – сироватка володіє могутнім детокс-ефектом, допомагає зменшити пори, розгладжує зморшки. Текстура шкіри теж зміниться: стане рівною, однорідною. Починати користуватися засобом можна вже в 25 років.

Cellcosmet – це єдина клітинна косметика, яка враховує відмінності чоловічої і жіночої шкіри. Це важливо, оскільки фізіологія і структура чоловічої і жіночої шкіри не однакові, а, отже, і клітини, що запускають процеси ревіталізації, мають відмінності. Для інтенсивної ревіталізації чоловічої шкіри створили окремий продукт – Інтенсивну ревіталізувальну клітинну сироватку.

Інтенсивна ревіталізувальна клітинна сироватка для чоловіків, Cellmen

Сироватка виводить токсини, покращує колір обличчя, тонізує і бореться з ознаками старіння. Її рекомендують застосовувати курсом, раз на квартал. Вона швидко усуває сліди втоми, надає обличчю здорового, відпочилого вигляду, підвищує пружність шкіри.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.