До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У всіх на очах: крем, який робить погляд ясним

Активні біоінтегральні клітини, пептиди, отримані зі зміїної отрути, пробіотики і золотий перламутр у складі нового крему для шкіри навколо очей Cellcosmet миттєво справляються з серйозними ознаками старіння.

Фото: An Le

Шкіра навколо очей позбавлена ​​сальних залоз і захисного ліпідного бар'єру, епідерміс в 4-5 разів тонший, ніж на інших ділянках обличчя. У тканинах мінімум колагену і еластину, а навантаження високе – 10 000 моргань в день і активна міміка. Ознаки старіння тут з'являються найраніше.

Реклама

Вчені лабораторій Cellap, фахівці з інноваційних клітинних технологій, у своїх розробках для швейцарської марки Cellcosmet врахували всі ці фактори і створили крем, що на третину складається з активних біоінтегральних клітин. У його складі – зволожувальний комплекс Expert Hyaluron на основі водорості ундарії і комплекс проти зморшок Agenetics. Освітлюють і тонізують шкіру пептиди, в тому числі і отримані зі зміїної отрути, які знімають м'язові затиски в дермі подібно нейротоксину (тільки без побічних ефектів).

​Крем для шкіри навколо очей CellLift Eye Contour Cream, Cellcosmet

Склад збагачений пробіотиками, зеленим чаєм і екстрактом планктону, які захищають мікробіом шкіри і нейтралізують вільні радикали, а ще – екстрактом квітів бузини, що зменшує набряклість.

​Крем для шкіри навколо очей CellLift Eye Contour Cream, Cellcosmet

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.