До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нові засоби для сяяння шкіри

Влітку хочеться надати шкірі ще більше сяяння. Засоби оновленої лінійки #My_Payot від Payot чудово впораються з цим завданням.

Суперфуд для шкіри — великий тренд, про який vogue.ua вже писав не раз. Вони ввійшли до складу нових засобів #My_Payot: ягоди асаї, гранат, ягоди годжі органічного походження. Вітамінні бомби, вони здатні наповнити шкіру енергією й усунути тьмяний відтінок.

Реклама
#My_Payot_Creme_Glow

Крем з вітамінами для сяяння шкіри з екстрактами трьох суперінгредієнтів (граната і ягід годжі органічного походження, ягід асаї) і вітаміном С у складі — чудовий початок дня для шкіри, яка потребує енергетичного бустера.

Кадр з кампейну #My_Payot

Вітамін С — прекрасний антиоксидант, він не просто злегка просвітлює і надає сяяння, а ще й підсилює вироблення колагену. У результаті шкіра на вигляд свіжіша і яскравіша. Те саме сяяння зсередини, яке заведено імітувати хайлайтерами, — йому до снаги. Крем має оксамитову текстуру, яка залишає приємне відчуття зволоженої шкіри. Крем годиться для щоденного застосування, як уранці, так і на ніч.

Крем для сяяння шкіри #My_Payot_Creme_Glow, Payot

Легка й освіжна текстура, призначена для догляду за нормальною і змішаною шкірою, — у # My_Payot_Gelée_Glow. По суті, це насичене вітамінами желе, на 92% складається з інгредієнтів натурального походження. Ніякого жирного блиску після нанесення, тільки приємне відчуття свіжої, сповненої бадьорості шкіри: у складі — суперфуд і похідна вітаміну С.

#My_Payot_Creme_Glow, #My_Payot_Gelée_Glow, PAYOT
#My_Payot_Masque_Sleep&Glow

Нічна маска для підсилення сяяння шкіри на 97% складається з інгредієнтів натурального походження. У її складі — вже знайомі нам екстракти (граната, годжі й асаї), а ще вона збагачена екстрактом альбіції ленкоранської, відомої під назвою "шовкова акація". Цей інгредієнт чудово заспокоює шкіру й поліпшує колір обличчя.

Кадр з кампейну #My_Payot

Маску рекомендують наносити перед сном, 2—3 рази на тиждень, на очищену шкіру, уникаючи зони навколо очей. Вранці зображенню в люстерку захочеться усміхатися.

#My_Payot_CC_Glow

СС-крем з 83% інгредієнтів натурального походження в складі — це більше, ніж звичний тонувальний засіб. Радше, це продукт для догляду за шкірою з тональним ефектом і функцією захисту від сонця. Екстракти гранату, асаї й годжі плюс безпечні сонцезахисні фільтри — така формула хороша сама по собі. Але ж вона вирівнює тон шкіри і додає сяяння, як після канікул на природі. СС-крем має приємну текстуру: шовковистий флюїд з інкапсульованими пігментами й світловідбивними перламутровими частинками.

Крем #My_Payot_CC_Glow, тонувальний стик #My_Payot_Regard_Glow, PAYOT

Ультрасвіжий тональний стик, на 99% складається з інгредієнтів натурального походження, — SOS-засіб проти втоми: він зменшує набряки, темні кола й припухлості, вирівнює тон і маскує сліди втоми. Відтінок універсальний і підлаштується під будь-який тон шкіри.

Пайо Парі. Травень Пайо. На правах реклами. Парфумерно-косметична продукція. ТОВ "Егзагон". Тел. +380 44 337-70-00, www.hexagone.ua

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.