До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Слідкуйте за руками: 5 чудових кремів, безпечних для бюджету

Ми вибрали 5 кремів для рук, які добре працюють – і не пробивають дірку в бюджеті.

Фото: архів Vogue
Цитрусовий живильний крем для рук і нігтів, Weleda

Це саме той крем, для якого редакція Vogue збирала органічні, біодинамічні лимони на Сицилії. Неймовірно пахне цитрусовими, зволожує, живить, пом'якшує. Тим, хто подивився на руки і жахнувся, які вони сухі, – негайно замовляти.

Реклама
Цитрусовий живильний крем для рук і нігтів, Weleda
Крем для рук Апельсин-Кедр, Yves Rocher

У Yves Rocher у принципі симпатичні креми для рук, але щороку перед Різдвом виходить спеціальна колекція. До неї включають засоби з особливим оформленням і підбадьорливими запахами. Новий крем для рук пахне кедром і апельсином, як зрозуміло з назви, і дарує святковий настрій.

Крем для рук Апельсин-Кедр, Yves Rocher
Крем для рук Bergamot Pear, Korres

Ще одне ласе поєднання – груша і бергамот. Грецька марка органічної косметики Korres збагатила свій крем для рук мигдалевою олією, провітаміном B5 і олією карите – вони роблять шкіру еластичною, а екстракт календули живить і відновлює.

Крем для рук Bergamot Pear, Korres
Крем для рук Jeunesse Des Mains, Clarins

Цей крем французька марка Clarins називає невидимими рукавичками: він живить, дарує шкірі комфорт і захист. Підходить для сухої і облущеної шкіри рук. Головний козир крему – аромат: він пахне листям мандаринів.

Крем для рук Jeunesse Des Mains, Clarins
Крем для рук і нігтів Rose, Collistar

Італійський бренд Collistar представив нову серію засобів для догляду за шкірою тіла і рук. Креми для рук виходять у трьох виконаннях: з ароматом троянди, ірису і мигдалю. Склад кремів збагачений олією карите і гліцерином, щоб шкіра довше залишалася м'якою і шовковистою.

Крем для рук і нігтів, Collistar: Rosa, Iris, Mandorlo

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.