До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чому веснянки більше не потрібно приховувати

У цій не по-осінньому радісній б'юті-історії фотограф Фернандо Гомез і візажист Карла Агуда розкривають красу поцілованої сонцем шкіри.

Веснянки стрімко увійшли у моду. Тут не обійшлося без впливу Меган Маркл, яка для власного весілля обрала природній макіяж, який підкреслив веснянки на її шкірі. Потім був показ Gucci, для якого на кастингу відібрали юнаків і дівчат з тиціановським волоссям, білошкірих і веснянкуватих. Стрімку кар'єру роблять моделі Ральф Суфран, Адвоа Абоа, Еліс Даугіле, Ребекка Лі Лонгендік і Сара Грейс Воллерстедт.

Реклама

Карла Агуло, візажист цієї зйомки, розкриває секрети макіяжу для веснянкуватої шкіри.

Важливо зберігати свіжість і здоров'я шкіри, скрупульозно дотримуючись базових правил догляду – щоденного очищення і зволоження. Стільки, скільки потрібно. Це допоможе зберегти природне сяйво шкіри. І тоді не знадобляться засоби з щільним покриттям, що приховують веснянки.

"Використовуйте прозорі тональні основи (їх, зазвичай, позначають як 'ultra sheer'), щоб вирівняти колір шкіри і замаскувати ті ділянки, які дійсно потребують маскування, – радить Карла. – А все інше залишиться недоторканим, прозорим".

Макіяж без макіяжу задуманий не заради самого процесу, а тільки для того, щоб у результаті шкіра мала сяючий і природній вигляд.

Власні веснянки можна підкреслити засобом для брів: олівцем, стіком, гелем. Вони бліднуть під шаром тональної основи. Можна додати нових цяток. Спробуйте не рухатися за трафаретом, а нанести їх у випадковому порядку, наче вони виникли самі.

Дуже корисний професійний трюк – використовувати засоби двох різних відтінків. Так вдасться більш природно і "об'ємно".

Фото: Fernando Gómez

Макіяж та зачіски: Carla @TheRawSkin

Манікюр: Rosa Matilla for FaceStockholm

Модель: Barbara Shilova @ LineUp models

Instagram: @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.