До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Відпустка для догляду: літні процедури, які слід зробити зараз

Розповідаємо про салонні процедури, які найбільше потрібні шкірі влітку. "Потрібні" – не означає кинути все і мчатися щодуху. А просто мати на увазі, що з ними літо – значно приємніше (і корисніше для шкіри).

Фото: David Ferrua
Тонізування

Щоб обличчя було в тонусі перед важливою подією або після відпочинку на морі, можна відвідати спа. Багатоступеневий догляд і руки спа-майстра – вже віщують гарний результат: зволожену шкіру, здорове сяйво, рум'янець, тонус. Будь-який ритуал починається з очищення і пілінгу. Можна вибирати між хімічним пілінгом на основі фруктових кислот і скрабом – наприклад, з меленою шкаралупою арганового горіха. Натуральні полірувальні частинки кращі за мікрокульки з поліетилену – вони не забруднюють навколишнє середовище.

Реклама

Наступний крок – глибокий масаж для розслаблення обличчя. Добре, якщо майстер пропрацює проблемні зони, де м'язи затиснуті: наприклад, міжбрів'я, навколо рота, лоб. Наступним етапом може бути спеціальний догляд – залежно від проблеми (зневоднена шкіра, гіперкератоз, розширені пори, пігментація). Як правило, на цьому етапі фахівець підключає сироватки і маски. Поки маски працюють, хороший майстер зробить масаж – рук, ступень, голови, шийно-комірцевої зони.

Останній етап – завершальний догляд – знову-таки відповідно до потреб шкіри. Насправді, будь-яка довга процедура догляду дасть результат: зволожену, гладку шкіру і розслаблені м'язи.

Матування

Газорідинний пілінг Jet Peel – найкраще рішення для тих, у кого комбінована шкіра, яка влітку в Т-зоні стає жирною. Якщо забиваються пори, з'являються блиск і чорні цятки, обличчя стає тьмяним, то зазвичай допомагає пілінг, але влітку, коли сонце активне, робити його можна тільки тим, хто фанатіє в питанні захисту від сонця. Jet Peel – теж пілінг, але поверхневий і безконтактний. Його роблять за допомогою спеціального апарату, і він безпечний навіть у спеку.

Прохолодний струмінь з фізіологічним розчином подають під тиском – так з'являється відчуття, що він чистить пори зсередини, а на шкірі залишає лише прохолоду. Лікар обробляє шкіру масажними лініями: так налагоджує обмінні процеси, щоб шкіра перестала виробляти зайвий жир, і робить лімфодренажний масаж, який позбавляє легкої набряклості. Тим часом шкіра очищається і зволожується.

Після процедури здається, що шкіра чиста, пружна і нарешті дихає. Поліпшити результат може антибактеріальний мезококтейль. Ніяких уколів і відновного періоду: мікроелементи і вітаміни лікар вводить глибоко в шкіру силою газорідинного струменя. Шкіра обличчя насичується вітамінами і буквально починає світитися, жирний блиск зникає, залишається відчуття свіжого і чистого обличчя.

Зволоження

Тим, хто повернувся з пляжного відпочинку, рекомендовані процедури для глибокого зволоження. Це може бути біоревіталізація, коли гіалуронову кислоту вводять за допомогою ін'єкцій, Air Drop або салонні процедури. Щоб наситити шкіру вологою, можна спробувати ритуал "Оптимальне зволоження" Academie, який позбавляє відчуття стягнутості шкіри і надовго її зволожує. Спершу обличчя очищають молочком-пілінгом, потім протирають тоніком з яблучною водою, розробленою в лабораторіях Academie. Її шкіра сприймає як споріднену. На підготовлену шкіру наносять крем і протягом 10 хвилин роблять масаж обличчя. Потім косметолог змочує тканинну серветку в тоніку для зволоження і розкладає на обличчі, зверху наносить інтенсивну зволожувальну маску, а потім ще й активовує гель, який допомагає активним інгредієнтам швидше і глибше проникнути в шкіру. Нагадує маску-патч, тільки працює професійно. Через 15 хвилин шкіру тонізують і наносять крем, який завжди підбирають індивідуально. Після процедури шкіра стає м'якою, підживленою і пружною.

Cяяння

Безін'єкційна мезотерапія Dermadrop рекомендована тим, у кого тьмяна шкіра. Для початку обличчя очищають і роблять легкий пілінг з фруктовими кислотами: так корисні компоненти точно проникнуть саме в шкіру, а не в її ороговілий шар. В апарат Dermadrop вставляють капсулу з сироваткою. Під високим тиском кисню, на надзвуковій швидкості, сироватку вводять у шкіру, так не потрібні проколи та ін'єкції. Зв'язки в верхніх шарах шкіри слабшають, і під високим тиском мікрочастинки потрапляють в її глибокі шари, мовби через надзвуковий тунель. Додатково надходить кисень: він проходить очистку в апараті і потрапляє в шкіру, щоб вбити бактерії і активізувати циркуляцію крові.

Існує кілька видів капсул. Щоб обличчя сяяло, потрібна інтенсивно зволожувальна сироватка з високою концентрацією гіалуронової кислоти, лецитином, прополісом, токоферолом, екстрактом кореня імбиру і куркуми. В апараті є програми для різних зон: навколо очей апарат працює м'яко і ніжно, а на щоках – більш активно. Але процедура приємна – за відчуттями це лише прохолода на шкірі і легкі натиски. Після закінчення відчувається приємний тонус і свіжість, шкіра не просто зволожена, а підживлена. Після п'яти сеансів у шкірі формується депо активних речовин, які підтримують поділ клітин і стимулюють тривале відновлення.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.