До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Необхідний мінімум: косметика, без якої не обійтися

У моді – б'юті-мінімалізм, коли на полиці у ванній – тільки найнеобхідніше.

Фото: Mishka Bochkarev

Реклама

Стиль: Natalia Tiuleneva

Концентрована сироватка проти зморшок Sisleya L'integral Anti-Age, Sisley

Концентрована сироватка проти зморшок Sisleya L'integral Anti-Age, Sisley створена, щоб нейтралізувати наслідки старіння клітин і налагодити їх життєвий цикл. У складі: екстракти перської акації і блакитної агави, комплекс дріжджів і протеїни сої.

Зволожувальний крем-флюїд для сяйва шкіри Hydra Beauty, Chanel

Зволожувальний крем-флюїд для сяйва шкіри Hydra Beauty, Chanel необхідний шкірі, яка страждає від нестачі вологи. Квіткова вода камелії і похідна гіалуронової кислоти з потужною зволожувальною дією поєднуються в ньому з антиоксидантним екстрактом блакитного імбиру.

Флюїд з текстурою, що тане, Sacred Lotus Belle De Jour, KenzoKi

Флюїд з текстурою, що тане, Sacred Lotus Belle De Jour, KenzoKi обіцяє пробудити життєві сили втомленої шкіри, пом'якшити її і надати матовість. У його складі: екстракт ехінацеї, артемії, бурих морських водоростей і вода священного лотоса.

Ензимний відновлювальний лосьйон Capture Youth, Dior

Ензимний відновлювальний лосьйон Capture Youth, Dior необхідний, коли шкіра здається тьмяною. Він допомагає прибрати омертвілі клітини, очистити шкіру і наповнити її життям. У складі – відлущувальні ензими папайї і флорентійський ірис.

Концентрат від пігментних плям Blanc Divin, Givenchy

Концентрат від пігментних плям Blanc Divin, Givenchy за 28 днів здатний освітлити пігментацію і омолодити шкіру завдяки комплексу Glow Reviver™ на основі похідних вітаміну С і екстрактів білих квітів: маргаритки, абрикоса та японської магнолії.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.