До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мадонна і Moschino запустили лінію для догляду за шкірою

Ікона поп-музики і за сумісництвом засновниця косметичного бренду MDNA Skin, Мадонна запускає колаборацію з італійським модним Домом Moschino. Якщо дружба Мадонни і Джеремі Скотта – це давно відомий факт, то зараз два таланти вирішили об'єднати зусилля і створити спільний продукт – лімітовану невеличку лінію косметики для догляду за шкірою. У результаті співпраці Мадонни і Джеремі Скотта з'явилися на світ три набори для догляду за шкірою обличчя. Кожен з них побудований на основі вже наявного асортименту продуктів MDNA, а поширюватиметься у пластиковій сумці Moschino.

Джеремі Скотт і Мадонна

Перший набір називається Hydration Trio і включає: фірмову сироватку MDNA, сироватку для очей і термальну воду для шкіри. Всі продукти працюють, щоб досягти ефекту легкого зволоження в період міжсезоння.

Реклама
Hydration Trio

Наступний набір All Eyes on You складається з найкращої комбінації продуктів для догляду за шкірою навколо очей. До нього увійшли: повноцінна сироватка для зони навколо очей і чотири упаковки патчів під очі. Завдяки такому поєднанню продуктів для догляду можна запобігти ознакам виснаження під очима, зняти набряки і синці від безсонних ночей.

All Eyes on You

Набір Runway-Ready Essentials – найкращий варіант для дівчат, які часто подорожують і хочуть подбати про шкіру обличчя. Так, спеціальний набір у форматі travel-size включає всі перераховані вище продукти, а також флюїд для зняття макіяжу The Face Wash.

Runway-Ready Essentials

Ціновий діапазон нової лінії орієнтований на преміум сегмент – від $95 до $420. Винятком є лише набір Runway-Ready Essentials, вартість якого дорівнює $95. Придбати лімітовану лінію можна на офіційному сайті MDNA Skin і у ексклюзивних дистриб'юторів Barneys і Nordstrom.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.