До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Король-сонце: найкращі бронзери з літніх колекцій макіяжу

Вибираємо найкращі бронзери з літніх колекцій макіяжу

Фото: Fernando Gomez
Chanel

1 липня стартує продаж нової літньої колекції макіяжу Chanel Les Beiges — нагадаємо, вона традиційно виходить з 2013 і підкреслює красу поцілованої сонцем шкіри.

Реклама
Літня колекція макіяжу Chanel Les Beiges, Chanel

Сяйлива пудра Les Beiges Summer Of Glow відтінку Sunset не просто надає шкірі сяяння й здорового, свіжого відтінку легкої засмаги, а й слугує б’юті-фетишем: її бежева кришечка декорована логотипом Chanel, виготовленим зі стилізованого морського каната.

Сяйлива пудра Les Beiges Summer Of Glow відтінку Sunset, Chanel. У продажу з 1 липня
Dior

Літня колекція макіяжу Dior Color Games — дуже яскрава, сповнена кольору й теплих відтінків.

Бронзувальна пудра для створення натурального сяйва шкіри Diorskin Mineral Nude Bronze з колекції Color Games, Dior, лімітований випуск

Пудра-бронзер вийде у двох відтінках: 001 Light Flame — світлий бронзовий для світлої шкіри, 002 Warm Flame — теплий бронзовий для темнішої. Помел найтонший, покриття — шовкове, на кришечці — логотип Dior. У складі — вітаміни, мікроелементи й мінерали.

Бронзувальна пудра для створення натурального сяйва шкіри Diorskin Mineral Nude Bronze з колекції Color Games, Dior, лімітований випуск
Givenchy

Літня колекція макіяжу Givenchy Summer Haze незвично лаконічна й складається всього з двох продуктів: бронзера Teint Couture Healthy Glow Powder у трьох відтінках і хайлайтера Teint Couture Shimmer Powder у двох.

Бланка Паділла, обличчя літньої колекції макіяжу Givenchy
Бронзер Givenchy лягає легким серпанком, дає дуже природний ефект. Відеоінструкцію з нанесення можна знайти тут.Teint Couture Healthy Glow Powder з колекції Summer Haze, Givenchy
Guerlain

Фантастично гарний бронзер традиційно виходить у Guerlain. Його важко назвати утилітарним б’юті-засобом; радше це об’єкт колекціонування. Дерев’яний футляр, геометричний принт на поверхні й особливий, ні на що не схожий аромат.

Пудра-бронзер Terracotta Brazilian beach, Guerlain

Його спеціально розробляв Тьєррі Вассер, і він став таким упізнаваним, що 2014 року, до 30-річчя лінійки Terracotta, випустили туалетну воду з такими ж нотами: жасмин, кокос, цвіт тіаре.

Terracotta Le Parfum, Guerlain

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.