До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як доглядає за шкірою Лера Бородіна

Як доглядає за шкірою Лера Бородіна, які б’юті-засоби вона використовує регулярно, які б’юті-правила порушує, а яких дотримує неухильно? — дивіться у новому відео Vogue UA.

Реклама

"Хочу поділитися доглядом, який допомагає зберігати красу й здоров’я моєї шкіри", — каже Лера, і шле в камеру поцілунок здаля. Ну тобто це тільки так здається, що поцілунок здаля, а насправді — елемент фейсбілдингу, розминки для лицьових м’язів.

Лера нагадує, що вмиватися треба не тільки ввечері, перед сном, а й уранці: "Поки ми спимо, на шкіру сідає пил". Для вмивання Лера використовує очищувальний бальзам для обличчя Eve Lom на основі олій єгипетської ромашки, хмелю, евкаліпта, гвоздики. Його наносять сухими руками на сухе обличчя і змивають водою за допомогою муслінової серветки, яка входить до комплекту.

"Під час першого локдауну навесні минулого року, коли був вільний час, я обклалася різними б’юті-гаджетами й усі їх використовувала. Тоді я вперше спробувала мікроструми — і, чесно вам скажу, — очманіла через те, що ефект видно майже відразу. Важливо: перед тим, як використовувати гаджет з мікрострумами, ми наносимо на шкіру спеціальний засіб-провідник на водній основі".

"Для FOREO BEAR, — розповідає Лера, — є застосунок, що допомагає вибрати процедуру. Телефон видає інструкції, у якому напрямку вести гаджет. Я люблю мікроструми за ефект ліфтингу, лімфодренажу й за те, що вони зменшують набряклість. До того ж видно це з першого вжитку". За словами Лери, якщо вибрати програму, у якій опрацьовується спершу одна половина обличчя, потім інша, різницю видно відразу ж: одна частина — помітно більш підтягнена.

Лера любить масаж обличчя, але потрапляє на процедури раз на тиждень найчастіше, а використовувати FOREO BEAR можна хоч щодня. Мікроструми знімають спазм з перенапружених м’язів, у такий спосіб запобігаючи появі зморщок і розгладжуючи вже наявні. "І тонізують ослаблені м’язи, — додає Бородіна. — Якщо використовувати мікроструми регулярно, можна довго протриматися без ін’єкцій з гарною і підтягненою шкірою. Це повноцінний догляд, де процедура триває 2-3 хвилини на день. Головне, використовувати його регулярно".

Наступний етап догляду — зволоження. Улюблений засіб Бородіної — зволожувальний крем для обличчя Ultra Facial Cream, Kiehl's, який цього літа вийшов у святковому золотому пакованні з нагоди 170-річчя бренду. "Відчуваю, як якість шкіри змінилася", — каже Лера.

Наступний крок — догляд за шкірою навколо очей. Лера довго не розуміла корисності кремів під очі, але збагнула: якщо засіб справді хороший, то він працює. Тепер на її полиці — сироватка для шкіри навколо очей Opti Crystal, Cosmedix.

Завершальний етап догляду — засіб для росту брів RevitaBrow британського бренду Revitalash. Лера порушує правила використання. Як саме — дізнаєтеся, якщо додивитеся ролик до кінця. Інформація для тих, хто знає: щойно вийшов новий засіб Revitalash, кондиціонер-сироватка для вій RevitaLash Advanced з технологією Curl Effect, яка допомагає надати віям природного вигину.

Лера закінчує догляд легкими масажними рухами безіменних пальців у зоні навколо очей — і каже, що це той мінімум у догляді, який робить її щасливою.

* Технологічне рішення для чіткого овалу обличчя і здорової пружної шкіри. FOREO BEAR ексклюзивно представлений на makeup.com.ua

Текст: Alyona Ponomarenko

Відео: Polina Grebenik

Освітлювач: Yura Khilkevych

Стиліст: Daria Bihun

Макіяж і зачіска: Evgenia Litus

Продюсер: Marina Sandugey-Shyshkina

Локація: готель Hilton

На Лері: комплект party pajama, Sleeper, tsum.ua

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.