До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Правильне сяйво: 7 засобів для тіла з ефектом макіяжу

Щоб випромінювати сяйво, іноді потрібно небагато – засоби для тіла з ефектом макіяжу.

"Макіяж для тіла" з лексикону Бейонсе і Джей Ло запозичили міські дівчата, і Instagram або стандарти краси тут ні до чого. Такий макіяж не причетний до боді-арту і ніяк не пов'язаний зі скульптуруванням тіла, коли за допомогою хайлайтерів і бронзерів створюють короткочасну, але переконливу ілюзію об'ємних грудей, струнких ніг або рельєфного преса.

Реклама

Body make-up зразка 2019 року – це тіло, що осяяне вологим блиском, необов'язково засмагле. Досягти такого результату допомагають сухі олії – з переливчастими частинками або без них. Фактично це розширені версії лосьйонів для тіла, тільки зі спецефектами. Вони чудово зволожують і живлять шкіру, пом'якшують її, вирівнюють рельєф і при цьому не залишають слідів на одязі – треба тільки дати засобу час, щоб ввібратися.

Якщо потрібне більш виражене сяйво, можна використовувати хайлайтер. Особливо виграшний вигляд він матиме на ключицях, округлостях плечей і передній частині гомілки. Гомеопатичної дози засобу буде достатньо, тому цілком допустимо використовувати свій звичайний хайлайтер для обличчя. Якщо потрібно охопити велику площу – наприклад, задобрити все тіло перед вечіркою, – необхідного лиску додадуть кілька крапель рідкого хайлайтера, додані у крем для зволоження.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.