До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хочеться ніжності: 5 мусів для вмивання

Коли стрес-чинників аж задосить, особливо хочеться приємних ароматів і ласкавих текстур. Вибрали п’ять засобів для вмивання у форматі мусів, які не просто очищають, а ніби обіймають обличчя.

Sisley

Небесно-блакитний флакон засобу — своєрідний тизер умісту, подібного до невагомих хмарин. Нереально ніжний засіб, який прекрасно очищає шкіру — від макіяжу, залишків сонцезахисних засобів, забруднень довкілля. Читати склади Sisely — все одно, що гортати колекційний атлас рослин: у цьому мусі, наприклад, — екстракт півонії й провітамін B5, відлущувальний екстракт грейпфрута й антиоксидантний екстракт гінкго дволопатевого.

Реклама
Очищувальний крем-мус для зняття макіяжу й забруднень Radiance Foaming Cream, Sisley
Medik8

У британської марки Medik8, яку люблять і косметологи, і світські дівчата, є кілька мусів. Міцелярний годиться для чутливої ​​шкіри й шкіри з першими ознаками віку. "Змийте день за допомогою Micellar Mousse", — кажуть у Medik8 й дуже точно передають задум засобу. Він змиває не тільки забруднення й косметику, але й, здається, втому. Очищувальні міцели з оливковою олією — це сфери, що складаються з мікроскопічних поверхнево-активних речовин. Вони збирають забруднення зі шкіри як робот-пилосос. У складі також екстракт моринги, суперфуд для шкіри й зволожувальний гліцерин.

Живильний мус для очищення шкіри Micellar Mousse, Medik8
Verso

Шведська марка Verso — предмет полювання б’юті-маніяків. У флаконів лаконічний дизайн і особлива фішка: номер на пакованні (у дзеркальному відбитті) відповідає етапу догляду. №1 — очищення, перший і головний етап догляду за шкірою. Ця піна — радше кремова, вона не видувається величезною хмарою, а видається акуратною порцією, якої досить для очищення. Verso годиться для щоденного макіяжу, щоправда, зі стійким макіяжем самостійно не впорається. У складі — фруктові ензими, які розщеплюють забруднення, олія ши для м’якості шкіри й вітамін Е для захисту від сонця й токсинів.

Очищувальний засіб Foaming Cleanser, Verso
Lancôme

Lancôme затвердив позиції на ринку засобів демакіяжу давним-давно; двофазний засіб Bi-Facil для зняття макіяжу з очей і губ увійшов до зали слави очищення. Mousse Éclat не виняток: легка пінка миттєво очищає забруднення й залишки декоративної косметики. У складі екстракти ананаса й папаї, які полірують шкіру й дуже ніжно знімають змертвілі клітини. А це, як відомо, — ключ до сяяння шкіри. Важливо: той, хто користується санскринами й стійкою косметикою, мають зважати на те, що їм знадобиться двоетапне очищення, перший етап якого — гідрофільна олія, а другий — мус.

Ніжна піна для експрес-очищення шкіри обличчя Mousse Éclat, Lancôme
Guerlain

Guerlain придумали цей засіб ніби саме для тих, кого рутина з демакіяжем і вмиванням вже втомила. М’яка невагома пінка виводить очищення на новий рівень і переводить його в категорію "чуттєвий досвід". У пінці прекрасне все, від матового білого флакона до ніжного аромату. У разі контакту з водою й шкірою піна перетворюється на крем, і він так пахне і так ковзає, що хоч-не-хоч робиш ще кілька зайвих масажних рухів, щоб розтягнути насолоду. Про аромат треба сказати окремо: його розробили спеціально для очищувальної лінійки Дому: ноти білого чаю й заспокійлива тонка суміш мускусу й жасмину. Зрозуміло, після вмивання немає жодного дискомфорту. Просто матова гладка шкіра, готова до подальшого догляду.

М
яка пінка для вмивання Mousse De Beauté, Guerlain

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.