До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Є лише мить: маски для обличчя моментальної дії

Ефективні маски моментальної дії – головні б'юті-помічники напередодні новорічних святкувань.

Фото: Hunter & Gatti, архів Vogue

Щоб обличчя мало бездоганно свіжий вигляд, достатньо перед макіяжем його поскрабувати і нанести правильну маску. Новий крем-скраб Clarins, у складі якого є сквалан і органічний екстракт каланхое, добре зволожує шкіру, а перед тим, завдяки мікрогранулам з деревної целюлози, м'яко полірує, видаляє відмерлі клітини і тонізує.

Реклама
Відлущувальний крем Fresh Scrub, Clarins

Зволожувальні маски і без хайлайтера гарантують сяйний вигляд. Екстракти білої камелії, олії какао і карите в складі маски Chanel насичують шкіру вологою, а екстракт блакитного імбиру відновлює шкіру після ушкоджень, заподіяних агресивним навколишнім середовищем.

Зволожувальна маска для обличчя Hydra Beauty, Chanel

Оксамитова маска Sisley на основі шафранових пелюсток усуває лущення, пом'якшує, зволожує і заспокоює – і це всього за одне застосування. До її складу входять олії карите, макадамії і бавовни, чебрецевий мед і екстракт бурих водоростей. При зневодненій або схильній до сухості шкірі краще наносити маску на ніч, в інших випадках достатньо 10 хвилин за умови нанесення щільним шаром.

Маска Velours Velvet Saffron Flower Sleeping Mask, Sisley

Маска Natura Bisse з ефектом підтяжки коригує овал обличчя. До її складу входять: органічна олія лаванди з охолоджувальною дією, що розслаблює обличчя, екстракти водоростей, олії шипшини і зародків пшениці. Після процедури обличчя набуває не лише ідеальної форми, але і зразкової гладкості – як з світлофільтрами.

Кріомаска Diamond Ice-lift, Natura Bissé

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.