До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

День виборів: відомі косметологи – про улюблені процедури і препарати

Promotion

10 косметологів компанії Emet розповідають про свої улюблені процедури і препарати, а також пояснюють свій вибір.

Реклама

У Emet вірять: репутація лікаря безпосередньо залежить від вкладених сил, часу, бажання, а також працьовитості і відповідальності. Тільки найкращим вдається завоювати довіру пацієнтів. Лінія препаратів для біоревіталізації американської компанії ABG Lab (Meso-Wharton (Мезовартон), Meso-Xanthin (Мезоксантин), MesoEye (Мезоай) і MesoSculpt (Мезоскальпт) – в арсеналі найкращих фахівців України та світу.

Яна Пухова

Таємниця хорошого косметолога полягає в тому, аби грамотно вибирати препарати. Бо в руках лікаря – безпека, здоров'я і краса пацієнта. Мені важливо, щоб результат був прогнозованим і безпечним. Тому постійно вчуся у найкращих і вкладаю час і сили в професійний ріст. Працюю з офіційними компаніями-дистриб'юторами, які привозять до України перевірені препарати з доведеною ефективністю.

Улюблена процедура – поєднання чотирьох препаратів у техніці 4М: Meso-Wharton P199, Meso-Xanthin F199, Mesosculpt C71, Mesoeye C71. Вони працюють з ознаками старіння, створюють чіткий овал обличчя, покращують якість шкіри.

Юлія Сикало

Мій підхід – віддача улюбленій справі, постійне підвищення кваліфікації у найкращих українських та іноземних фахівців, а також ліцензовані препарати.

Улюблений – з лінії ABG lab, Мезоксантин. Це єдиний на сьогодні препарат, який працює на епігенетичному рівні. Він допомагає відновити пошкодження ДНК клітин шкіри, звільняє їх від токсинів, захищає від агресії навколишнього середовища, усуває запалення. Після його застосування обличчя починає сяяти.

Ольга Гобжелян

Я з дитинства мріяла стати дерматологом, носити білий халат, допомагати людям вирішувати проблеми зі здоров'ям, виписувати ліки і давати чарівні рецепти. Впевнена, що основа краси – це здоров'я. І нехай косметолог – вузька спеціалізація, ключ до успіху – медична освіта. Саме вона допомагає косметологові зрозуміти особливості будови шкіри, волосся і нігтів, виявити проблеми і вирішити їх.

Замість улюбленої біоревіталізації цього сезону я волію більш сучасну і ефективну процедуру 2М, яку роблю препаратами Мезоксантин і Мезоскальпт. Техніка залишилася тією ж, а ефект більш виражений. Завдяки складу (в ньому унікальний активний компонент каротонід Fucoxanthin F199) шкіра отримує не лише зволоження, але і ліфтинг, відновлення, зміцнення судин і зменшення пігментації. А для овалу обличчя найкращий на сьогодні – Мезоскальпт: він відновлює контури обличчя. У його складі – сполука LipoBlock XP2, яка не руйнує жирові клітини, а зменшує їхні розміри. І перешкоджає появі нових.

Вікторія Груба

Успіх завжди там, де є любов до своєї справи. Якщо заняття приносить відчуття повного задоволення і знаходить відгук у серцях людей, це і є успіхом. Вперше взявши в руки шприц, зрозуміла, що це – моє, любов на все життя.

Обожнюю процедуру Селфрегенерація 2М. Це одномоментне введення двох препаратів ABG lab. Найбільше вражає результат від введення Meso-Wharton P199+ Mesosculpt C71. Якось пацієнтка вже після першої процедури повідомила, що ефект можна порівняти з пластичною операцією. Досконаліші контури обличчя, гарна якість шкіри, швидко, безпечно, ефективно, з мінімальною реабілітацією. Такі результати надихають.

Аліна Колесник

Головний секрет косметолога (та й будь-якої людини) – в позитивному ставленні до життя. Я – оптимістка і в будь-якій ситуації знайду плюси, а будь-яку проблему сприймаю як виклик і старт для нового. У складних ситуаціях не затримуюся на чорній смузі, відразу стрибаю на білу. Мої пацієнти знають, що я працюю лише з сертифікованою продукцією та найкращими на ринку компаніями.

№1 в моєму сosmetology menu – ін'єкції Meso-Xanthin F199. Він дає відмінні результати з першої процедури: вирівнює рельєф і якість шкіри, бореться із запаленнями і акне. Засіб дає ефект фотошопу – або тонального засобу, такою рівною і гарною стає шкіра. Після курсу ін'єкцій розгладжуються зморшки, поліпшуються еластичність і тонус, зникає пігментація, зменшується жирність шкіри і судинна сітка, звужуються пори, проявляється помітний ефект ліфтингу.

Наталія Бобровська

Секрет успіху – займатися тим, що любиш. Ставитися до роботи професійно, вдумливо, але при цьому залишати простір для розвитку і вдосконалення. Щоб стати хорошим, надійним лікарем, потрібно заслужити довіру. Зробити це простіше, коли під рукою перевірені препарати, з якими давно працюєш і в якості яких впевнена на 100%.

Є такий вислів "потрапити в десятку", що означає потрапити в ціль, у число найкращих, на провідні позиції. За моїми спостереженнями і відгуками клієнтів ін'єкції Meso-Wharton P199, Meso-Xanthin F199, Meso-Genesis, Mesosculpt, Mesoeye не лише потрапили в десятку, а й змінили підхід до терапії вікових змін шкіри, а також визначили розвиток технологій ремоделювання обличчя на роки вперед.

Оксана Тертишна

Мій секрет успіху – в любові до того, що я роблю, і в повній віддачі. А ще – в правильних, сертифікованих препаратах.

Одна з улюблених процедур – ліпомодифікація за допомогою препарату Мезоскальпт. Її унікальність – в безпечному і швидкому результаті. Жирова тканина зменшується в розмірах без руйнування. Ефект від курсу зберігається до 12 місяців, завдяки чому іноді зникає необхідність у контурній пластиці.

Юлія Агієва

Для хорошого лікаря важливо чути пацієнта, але в той же час не виконувати всіх його примх, а мати авторитетну думку і вибирати правильну і результативну методику.

Улюблений препарат – біопрепарат Meso-Xanthin. Я поєдную його з дермальним стимулятором PRX-T33 шарами в одній процедурі. У тандемі вони дають приголомшливі результати: відновлюють структуру шкіри, освітлюють пігментацію, стимулюють оновлення і детоксикацію шкіри. Від цього зменшується кількість висипань, звужуються пори і нормалізується робота сальних залоз, а також світлішають і розгладжуються плями і рубці постакне.

Анна Громенко

Хоч косметологія поки не є лікарською спеціальністю, я переконана, що косметологом не може бути людина без вищої медичної освіти. Саме тому основний принцип у моїй роботі – "не нашкодь". А ще – чесність з собою і пацієнтами.

Я давно працюю з препаратом для біоревіталізації Meso-Wharton P199, механізм дії якого спрямований на народження нових клітин шкіри. Останнім часом люблю уколи краси Meso-Xanthin F 199. Це так звана розумна терапія клітин шкіри, аналогів якої немає. Препарат дає змогу коригувати широкий спектр естетичних станів як молодих, так і більш вікових пацієнтів. У моїй практиці він просто незамінний.

Тетяна Кушнеренко

Я вірю в те, що пацієнтів треба чути, залишаюся з ними чесною і працюю з високоякісними препаратами: головне – це безпека і ефективність процедури.

Для мене найкращий препарат – MesoXanthin, бо він дає змогу за одну процедуру попрацювати з пігментацією, куперозом, поліпшити тургор шкіри.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.