До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Антивідблискова система: як прибрати жирний блиск

Лискуче обличчя не має нічого спільного зі здоровим сяйвом шкіри: блиск, спричинений підсиленою роботою сальних залоз, рідко личить і мало кого тішить. Як прибрати зайві відблиски і як доглядати за шкірою, щоб вона світилася здоров’ям, у стислому гіді vogue.ua

Косметологиня My Clinic Карина Бородько каже, що часто шкіра починає блищати через брак вологи. Зазвичай це відбувається, коли люди використовують всілякі матувальні засоби, щоб позбутися жирного блиску. Шкіра перебуває в стресовому стані — і сальні залози продукують секрет у надлишку. Виникає замкнене коло. Тому в будь-якій незрозумілій ситуації правило № 1 — зволоження.

Реклама
Денний зволожувальний крем Hydra-Repair Day Cream з екстрактом камелії й герані, Grown Alchemist

Якщо блиск виникає впродовж дня, то один з найкращих способів — протерти обличчя тоніком, — радить Карина. Можна перелити тонік у невеликий дорожній флакон і скористатися ним, коли треба. Вмиватися в цьому випадку не варто: по-перше, вода з крана — не найкращої якості; по-друге, вмиватися частіше ніж двічі на день шкідливо для шкіри.

Тонік Resque Toner, Eve Lom

Позбутися жирного блиску впродовж дня чудово допомагають матувальні серветки-блотери. У Clarins є компактний набір з блотерами, що миттєво прибирають жирний блиск, і прозорою матувальною пудрою.

Серветки й пудра з матувальним впливом Pore Perfecting Matifying Kit With Blotting Papers, Clarins

Спрей з комплексом цинку Trio-Zinc Mist добре впорається із жирним блиском. По-перше, його можна використовувати як тонік і фіксатор макіяжу. По-друге, він освіжає й матує впродовж дня. Спрей допомагає регулювати виділення шкірного сала й пригнічує патогенну мікрофлору, а також бореться із запаленнями.

Спрей з комплексом цинку Trio-Zinc Mist, Novexpert

Тональна основа впродовж дня неминуче заблищить на спеці. Виправити ситуацію допоможуть спреї-фіксатори макіяжу.

<b>матирующие спреи 2020</b>
матирующий спрей

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.