До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прокол стався: тренди пірсингу 2020 року

Майстри пірсингу розповідають, які частини тіла проколоти, щоб бути в авангарді трендів 2020 року.

@mariatash

Колись одних відвідин салону було достатньо, щоб проколоти вуха і роками розважатися за пошуком сережок. Зараз на двох проколах зупинятися не прийнято. Люди роблять отвори не лише в мочках, але і в козелку та на завитках, в самій вушній раковині. Незважаючи на велику кількість декору, загальна картина в результаті має мінімалістичний вигляд.

Реклама
@mariatash


Мочки

Найбезболісніше для проколів місце, яке до того ж швидко загоюється, – мочки. А найпопулярніший вид пірсингу – низка проколів. "Найчастіше трохи вище наявного проколу додають ще один, куди вставляють маленький цвяшок", – пояснює Адріан Кастілло, майстер 108 Studios (Нью-Йорк і Лос-Анджелес). Як варіант, можна зробити два додаткові проколи трохи вище по вушній раковині.

@studs

Такі "стежки" можна робити і на інших ділянках вуха, зазначає Ліза Бабберс, співзасновниця Studs, нової пірсинг-студії у Нью-Йорку. Кая Гербер нещодавно зазирнула туди, щоб зробити пірсинг на завитку вушної раковини. Бабберс називає таку техніку "Укус змії".

Круговий пірсинг

Тим, хто не готовий до незвичного пірсингу, Кессі Лопез-Марч пропонує альтернативу: з'єднати перший прокол з другим (або другий з третім) за допомогою сережки-кільця. Так вдається орбітальний пірсинг. "Останнім часом у мене було дуже багато замовлень на нього, – каже Лопез-Марч, власниця So Gold Studios у Нью-Йорку. – Це просте кільце, яке має стильний вигляд і нітрохи не зухвалий. До того ж з'єднати два отвори – це вже щось новеньке".

@_daniellebodypiercing_
Хрящ

Хто готовий вийти за межі мочок (або вже вийшов), може розглянути плоску ділянку у верхній частині вуха. "Щоразу, коли я пропоную цю ділянку клієнтам, вони кажуть: "Вау, хто б міг подумати, що цю частину вуха можна проколювати", – каже Кастілло.

"Такий пірсинг роблять не на крайній частині вуха, а в центрі, на плоскій частині. Це ніжна і промовиста прикраса для тих, хто любить потужні акценти, але не хоче затьмарити всі інші", – ділиться Джаніс Брукс, головний майстер магазину.

@studs
Козелок

"Козелок – це офіційна назва маленького хрящового відростка, який закриває вушний канал, – каже Кастілло. – Цікаве для пірсингу місце. Особисто мені воно дуже подобається, до того ж саме його я проколов першим після мочок. Тепер цей пірсинг став одним з моїх улюблених. І люди найчастіше про нього розпитують".

@adriancastillo

Сем Гейлер, старший майстер у лондонському Astrid & Miyu, зазначає, що популярність проколу козелка викликана його мінімалістичним виглядом. Він відрізняється від звичного пірсингу, і ми можемо прикрасити його величезною кількістю прикрас, – каже вона. – Я, наприклад, ношу в ньому маленький цвяшок.

Соски

"2020-ий буде роком пірсингу сосків, – заявляє Кастілло. – Минуло всього кілька тижнів, а його вже замовляють найчастіше". "Можливо, це якось пов'язано з тим, що відбувається у світі, і люди просто кажуть собі: "Та пішло все до біса".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.