До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 правил вечірнього догляду Даші Астаф’євої

Модель, актриса, філантропка Даша Астаф’єва ділиться улюбленими засобами HydroPeptide і техніками їхнього нанесення. У новій серії Даша розповідає про свої ритуали й правила вечірнього догляду за шкірою.

Реклама
Демакіяж

"Моя б’юті-рутина починається з найголовнішого — очищення, — каже Даша. — Очищення я роблю в три етапи".

Перший етап — очищення за допомогою бальзаму Makeup Melt. Це рослинний бальзам, який усуває навіть найстійкіший макіяж, водночас не сушить і не подразнює шкіри.


Бальзам Makeup Melt, HydroPeptide

Другий етап — зволожувальні міцелярні серветки. "Вони в мене завжди із собою, — зізнається актриса. — Мій must have".

Зволожувальні міцелярні серветки, HydroPeptide

Третій етап — тонізація. "Про нього, на жаль, багато дівчат забувають", — каже Даша. Вона використовує пробіотичну есенцію HydraFlora, яка чудово зволожує, тонізує, відновлює баланс шкіри й надає сяяння.


Пробіотична есенція HydraFlora, HydroPeptide
Інтенсивний догляд

Зона шиї й декольте — найчастіше видають вік. Їм потрібно надавати особливої уваги. Даша використовує сироватку Firm-a-Fix Nectar з потрійною гіалуроновою кислотою й колагенотвірними пептидами.


Сироватка Firm-a-Fix Nectar, HydroPeptide

"Наступний засіб — моє найулюбленіше, — розповідає Даша, — сироватка Firma Bright, чарівний засіб з надпотужним 20% концентратом вітаміну С. Він миттєво розгладжує мімічні зморшки, допомагає шкірі сяяти й пахнути".


Сироватка Firma-Bright, HydroPeptide

Для догляду за тонкою й ніжною шкірою навколо очей Даша Астаф’єва вибирає Eye Authority: "Він глибоко зволожує, знімає набряклість, а також завдяки вмісту перлової пудри допомагає позбутися темних кіл і мімічних зморщок", — запевняє вона.


Крем для омолодження зони навколо очей Eye Authority, HydroPeptide
Зволоження

"Маю дуже суху шкіру, яка постійно зазнає різних випробувань, — зізнається Даша. — Мій улюблений — Nimni Cream. Він чудово зволожує шкіру, стимулює вироблення власного колагену, відновлює здоровий колір обличчя", — каже Даша.


Нічний крем-бустер Nimni Cream, HydroPeptide

Нічний крем-бустер Nimni Cream — суперзірка HydroPeptide. За даними сайту Американського товариства пластичних хірургів, його ефект можна порівняти з одноразовою ін’єкцією колагенового філера. Крім іншого, він ще й зміцнює стінки судин, запобігаючи куперозу. До складу Nimni Cream уходить — ретинол, найвідоміший у світі антивіковий інгредієнт з доведеною ефективністю. Він бореться з пігментацією й зморшками, вирівнює рельєф шкіри й надає їй "відполірованого" вигляду.

Спеціальний догляд

"Особливої уваги я хочу надати своєму SOS-засобу, — продовжує Даша. — Це Hydra Lock Sleep Mask. Дуже важливо нанести її на зволожену шкіру за 15 хвилин до сну. Завдяки незвичній текстурі вона утворює невидиму захисну плівку — і працює, поки ви спите", — ділиться досвідом Даша. Hydro-Lock Sleep Mask добре розгладжує шкіру завдяки поєднанню компонентів HydrO18 Activated Water і заспокійливого кореня локриці. Пептиди допомагають клітинам оновлюватися й насичують поживними речовинами. Даша чергує нічну маску з Nimni Cream.


Нічна маска Hydra Lock Sleep Mask, HydroPeptide
Вії і брови

Даша використовує гель для зміцнення й росту вій і брів Lash. До його складу входять пептиди з ферментованого перцю чилі, що не спричинює подразнень. Вони активують мікроциркуляцію. Фолієва кислота й біотин зміцнюють і ущільнюють вії. Даша наносить Lash і на брови — засіб допомагає їм рости густими й щільними.


Гель для зміцнення й росту вій і брів Lash, HydroPeptide
Губи

Даша використовує бальзам Lip Service з гіалуроновою кислотою, фітоскваланом і олією кавунових кісточок, який зволожує губи й доглядає за ніжною шкірою. До його складу також уходять пептиди: Ацетил гексапептид-3 з нейротоксичним ефектом розслабляє напружені м’язи, а пептид Vinci 02 з доведеною ефективністю збільшує об’єм губів.


Бальзам для губів Lip Service, HydroPeptide

Режисер: Kirill Sulyga

Стиліст: Mari Siviakova

Макіяж: Natalia Strilchuk

Зачіска: Vitalia

Асистент стиліста: Daria Balabueva

Продюсер: Marina Sandugey-Shyshkina

Відео: 5films

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.