До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

№1 de Chanel: нова колекція засобів для догляду й макіяжу

CHANEL випускає нову колекцію № 1 de Chanel, до якої входять засоби для догляду за шкірою, макіяж і парфумований спрей для тіла. У компонентному складі формул — екстракт червоної камелії сорту Czar з унікальними відновлювальними властивостями

До колекції ввійшли: відновлювальна сироватка, відновлювальні креми — для обличчя і шкіри навколо очей (до крему для обличчя можна купити змінний блок); сироватка-спрей, яку можна наносити і поверх макіяжу; зволожувальний лосьйон, очищувальна пінлива пудра, зволожувальна тональна основа, тинти для губ і щік, парфумований серпанок Eau Rouge.

Реклама

У компонентному складі всіх засобів — екстракт червоної камелії, який впливає на перший етап старіння шкіри й підвищує життєвий потенціал клітин (тестами підтверджено поліпшення показника на 67%). Десять з гаком років Дім співпрацював з кафедрою біотехнологій і старіння Університету природних ресурсів і природничих наук у Відні, щоб вивчити властивості квітки сповільнювати старіння.

CHANEL також заснували польову лабораторію камелії у французькому Гожаку, Франція, щоб вирощувати сировину для засобів за інноваційними агроекологічними технологіями. Сировину екстрагують так, щоб у процесі використовувалися всі частини рослини, від пелюсток до насіння.

Важливий маркер колекції — sustainable-підхід. Полегшене скло для паковання, жодних паперових інструкцій десятьма мовами, жодного целофанового паковання. Навіть кришечки флаконів — екологічні: почасти їх роблять з відходів виробництва (частини камелії, які залишилися після вилучення цінних екстрактів, частинки насіння).

Гама N° 1 De Chanel глобально поліпшує якість шкіри: працює зі зморшками, порами, еластичністю шкіри і сяянням.

Обличчями рекламної кампанії стали топмоделі, яких зняв Сольве Сандсбе: модель і зірка "Гри в кальмара" Чон Хо Е, Вітторія Черретті, Лю Вен, Акон Чангку, Ріанна ван Ромпей і Мона Тугор.

Колекція з’явилася в продажу в Парижі; в Україні чекаємо її за місяць.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.