До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Відблиск на вустах: вибираємо патчі для губ

Патчі – наймодніший б'юті-продукт останніх років. Але навіть одержимі красою і прагненням досконалості люди не завжди знають, що існують патчі для губ. Досліджуємо тему – і з'ясовуємо, які патчі точно варті уваги.

Навіщо губам патчі

Тут, звісно, неминучі жарти про те, що патчі – єдиний спосіб змусити людину хоч трішки помовчати. З заклеєними патчем вустами дійсно неможливо розмовляти. І це єдиний побічний ефект засобу. Зате 15 хвилин тиші можна присвятити медитації (або ефектним селфі).

Реклама

Якщо облишити веселощі, то патчі для губ – SOS-засіб, який допомагає за короткий термін відновити ніжну шкіру, зволожити її, розгладити мікрозморшки. Неоціненно для тих, хто в спеку і холоднечу скаржиться на сухість губ і жити не може без бальзамів.

Що у складі

Патчі для губ – найчастіше гідрогелеві. Просто тому, що волога тканина або біоцелюлоза тактильно дискомфортні. Патчі просочують гіалуроновою кислотою, вітамінами, оліями, пептидами, колагеном. Іноді склад збагачують екстрактами каєнського перцю або ментолу – щоб забезпечити plumping-ефект.

Зволожувальна маска для губ, Pupa

Патчі зручно тримати в косметичці і використовувати в машині, в літаку, "на ходу". Це ідеальний засіб для б'юті-дівич-вечорів і відмінний продукт для домашніх спа-вихідних.

Маска для губ з колагеном All Natural Collagen Infused Lip Mask, KNC Beauty

У складі – гліцерин, колаген, екстракт гіркої вишні, гіалуронова кислота, олія квітів троянди, вітамін Е.

Маска з біоцелюлози Plumping and Hydrating Dreamkiss, Starskin

У маски багатий склад: вона створена на основі ферментованого кокосового молока, багатого на вітаміни, і включає екстракти морської папороті, гідролізований колаген і гіалуронову кислоту, а також аргінін, алантоїн, пантенол, екстракт насіння шавлії, льону, центелли азіатської, прополісу і токоферол.

Makeup The Lip Mask, 3INA

Живильна маска допомагає заспокоїти і розгладити суху шкіру губ. У складі – олії насіння пальмової рослини мурумуру, екстракт персика, лаванди, синьої волошки, токоферол.

Маска для губ Lip Mask, Project Lip

Веганська маска для губ з колагеном розгладжує, зволожує і надає об'єм завдяки цінним рослинним екстрактам: ірландського моху, кореня, деревовидної півонії, центелли азіатської, ромашки лікарської. У складі також екстракт цитрусових, какао, гідрогенізований лецитин.

Маска для губ Dragon's Blood, Rodial

У складі гідрогелевої маски – гіалуронова кислота, яка дає ефект гладких, м'яких губ. Вона добре пом'якшує і заспокоює. У складі також – драконова кров, коктейль смол екзотичних дерев, здатні заспокоїти й зняти почервоніння, гліцерин, екстракт центелли азіатської, оливкова олія, алантоїн, пантенол.

Маска для губ The Ritual of Holi Lip, Mask Rituals

Склад збагачений гіалуроновою кислотою і алое вера, рициновою олією, екстрактом квіток персика. Маска швидко приводить до тями сухі зневоднені губи.

Гелева маска для губ Intensive Lip Care, Skinlite

У складі – екстракт журавлини, вітамін Е, олії ши і жожоба. Зволожують, захищають і розгладжують ніжну шкіру губ.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.