До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Від сутінків до світанку: як зробити так, щоб червона помада протрималася всю ніч

Ніщо не зрівняється з червоною помадою у створенні святкового настрою. Як зробити так, щоб макіяж тримався увесь вечір – і не на зубах, і навіть після шампанського. Візажист Дакоти Джонсон Паті Дуброфф розповідає, як зберегти ідеальний макіяж до кінця вечірки.

Bora Aksu

"Важливо нанести на губи легкий бальзам, але зробити це заздалегідь, – розповідає Дуброфф. – Треба дати зволожувальній основі змогу вбратися перед нанесенням кольору. Якщо губи здаються сухуватими, спробуйте відшліфувати шкіру зубною щіткою і скрабом".

Реклама
Скраб для губ Lip Sugar Scrub, Dior

Залишки бальзаму треба стерти. "Нанесіть базовий шар кольору в центр губ, – каже Дуброфф, – і легко вбийте пальцем, щоб розподілити колір. Тоді намалюйте контур олівцем того ж відтінку, щоб не дати помаді "поплисти".

Помада Rouge Allure відтінку Rouge Spectaculaire, Chanel

Потім Паті радить додати ще один шар помади і промокнути його серветкою – це допоможе прибрати зайвий пігмент. Щоб помада трималася довше, цей процес можна повторити кілька разів, тоді колір добре зафіксується на шкірі. Фінальним штрихом стане трохи напів прозорої пудри на краях губ. Нанести легку текстуру можна тонким пензлем. Це гарантує бездоганний макіяж, який залишиться на місці навіть після поцілунків під омелою.

Фото: архів Vogue

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.