До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У тілі: процедури, які допомагають покращити форму за один раз

Редакція vogue.ua тестує процедури, які допомагають поліпшити форму за один раз.

Фото: Fleur Bult. Стиль: Alex Van Der Steen

Що: антицелюлітне обгортання

Реклама

Де: IP Med Spa, Київ, Оболонська набережна, 1

Тестувала: Анастасія Яворська

Якщо складати рейтинг найдієвіших процедур, спрямованих на зменшення об'єму стегон і підтяжку шкіри, то обгортання в IP Med Spa, що дає потужний інтенсивний дренажний ефект, можна сміливо ставити на перше місце. Повний курс – шість процедур (їх можна робити через день). Кожна триває годину.
Спочатку косметолог наніс на проблемні зони антицелюлітний гель Cello Gel Strong австрійської марки Styx. Він діє як провідник для антицецюлітної апельсинової олії Aroma Oil, яку наносять далі. Потім мене завернули в поліетилен, накрили покривалом і залишили хвилин на 40. На теплому аквастолі в цей час можна навіть поспати. В кінці залишиться лише змити залишки Cello Gel і Aroma Oil в душі, після чого косметолог завершить процедуру та нанесе живильний крем. Протипоказань практично немає, склад засобів – максимально натуральний. У гелі: екстракти кориці, перцю, алое, макадамії, календули, мирта і звіробою. У складі Aroma Oil: олія апельсина, гвоздика і м'ята. Завдяки тому, що у контакті зі шкірою гель трохи нагрівається, тим, у кого є гінекологічні проблеми, краще зосередитися на стегнах і сідницях. Під час процедури поліпшується циркуляція лімфи, шкіра підтягується, а целюліт зникає. Ноги після обгортання стали як після спортзалу, результат радує вже тиждень.

<b>Антицеллюлит</b>

Що: ендосфера-терапія в поєднанні з електростимуляцією м'язів Compex

Де: Kika-style, Київ, вул. Московська, 29А

Тестувала: Олена Добринська

Космічною, сповненою блакитного світла, з сотнею обертових силіконових роликів насадкою майстер повільно масажує моє натерте олійкою тіло. Апарат створює медитативні заспокійливі вібрації. Виявляється, антицелюлітний догляд може бути безболісним і приємним. Щоб ефект був виразним, ендосферу поєднують з електростимуляцією. На сідниці наклеюють чотири пульсуючих електрода, які змушують м'язи скорочуватися (потужність регулюють залежно від рівня фізичної підготовки гостя). Паралельно майстер масажує ендосферою ноги, рухаючись апаратом від низу до верху (рух в протилежному напрямку може викликати набряк).

Ендосферу придумали для роботи з проблемними зонами і виведення зайвої рідини з організму. Ще одна перевага – релакс. Тіло активно працює, але, при цьому, не напружене – ідеально після поїздок, складних проектів або як детокс. Ефект розслаблення і розігрівання м'язів помітний відразу: відчувається легкість, шкіра має підтягнутий вигляд. Майстер радить робити 10-12 процедур двічі на рік. Думаю, якщо пройти повний курс, можна схуднути: це потужний каталізатор, який прискорить обмін речовин.

<b>Увлажняющие крема</b>

Що: UltraShape

Де: Shagov Aesthetic Medicine, Київ, вул. Старонаводницька, 6Б

Тестувала: Аліса Ілієва

UltraShape – не просто підтяжка шкіри і повернення її тонусу: це ліпосакція без болю, в результаті якої людина худне на один-два розміри. Тільки якщо раніше для цього потрібен був ніж і тижні реабілітації, а сама процедура, м'яко кажучи, не приносила задоволення, то тепер це просто, швидко, безболісно, ​​безпечно і, головне, не менш ефективно. Лікар окреслює проблемні зони маркером; спеціальною навігаційною системою фокусує ультразвук, який рівномірно руйнує жирові клітини. Імпульси точкові і вивірені до міліметра, тому тканини, судини і нерви залишаються неушкодженими. В середньому потрібно 3-4 процедури з інтервалом в два тижні. І все – процес незворотній: тане як мінімум 3-7 см в талії – пояснює лікар Шагов. Зруйновані жирові клітини потрапляють в печінку, а потім природним шляхом виводяться з організму. Щоб підтримати печінку, після процедури призначають гепатопротектори, але це звичайна практика навіть при ін'єкціях ліполітиків.

Технологія UltraShape схвалена FDA: її ефективність і безпека клінічно доведені. "У світі провели третину мільйона процедур, – говорить лікар Шагов. З усіх країн Східної Європи зараз процедура UltraShape доступна тільки в Україні – в Shagov Aesthetic Medicine".

Активна сироватка для схуднення Affinalg, Algologie

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.