До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

55-річна Ніколь Кідман позує напівоголеною. Її м’язи викликають повагу, змішану із заздрістю

Напівоголена (ОК, вбрана в мінімум одягу) Ніколь Кідман демонструє неймовірний м’ язевий рельєф у зніманні Perfect Magazine. І це вражає.

Майже пів мільйона вподобайок, безліч "шерів". Це фото було приречене стати вірусним з того самого моменту, як фотографка Чон Лінь натиснула на спуск.

Реклама

Ніколь Кідман, яка в червні відсвяткувала 55-річчя, приміряла перед об’єктивом відверті вбрання, серед яких були кроп-топи та міні, обтислі сукні та джинси з екстремально низькою посадкою. Одяг став приємним тлом для разючої форми Кідман та її м’язів – біцепсів, трицепсів, канонічних "кубиків", які хоч зараз – на мудборд.

The Perfect Magazine

Фотосет прикрасив вересневий номер Perfect Magazine, журналу, що його заснувала стилістка, колишня головна редакторка Love Magazine Кеті Гранд (Кеті відома також співпрацею з Dazed & Confused та AnOther Magazine). Нагадаємо, Perfect Magazine вперше з’явився у 2020, на початку пандемії, та став частиною контент-агенції Perfect.

The Perfect Magazine

Це знімання можна вважати особистою удачею Глена Мартенса, артдиректора Y Project та Diesel, проте насправді воно фіксує багато сенсів. Один з яких: вік більше не відіграє жодної ролі.

Суха, досконала Кідман на фото уособлює впевненість та зухвалість. Це додатково увиразнено стрижкою в дусі Гвідо (її насправді робив нью-йоркський стиліст мексиканського походження Евані Фраусто, серед зіркових клієнток якого – Кендалл Дженнер та Белла Гадід, а в портфоліо – кампанії Fenty Beauty, MAC, Nike, Glossier).

Кеті Гранд заснувала премію Perfect Awards, на яку номінують осіб, що мають вплив на сучасну культуру. Серед номінантів на премію – Ніколь Кідман. Акторські та продюсерські заслуги Кідман – поза сумнівами. Проте бурі, які щоразу здіймаються в соцмережах після її появ на екрані або в пресі, – це окремий феномен. Браво, Ніколь.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.