До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Від чищення язика до трансцендентальної медитації: буденні ранки Гвінет Пелтроу

Якщо ви сьогодні вранці викотилися з ліжка із затуманеними очима, швидко прийняли душ і вирушили в дорогу, ми розуміємо. Добре, якщо було світло й вода. Чудово, якщо не довелося провести ранок у бомбосховищі. Проте десь у паралельному світі є розкіш починати день по-іншому. Засновниця Goop Гвінет Пелтроу поділилася своїм ранковим розпорядком по буднях, і він передбачувано чималий.

"Я починаю свій день із чищення язика й полоскання рота олією", — розповіла Пелтроу в сторіз в Instagram. Ну що тут такого, – можете подумати ви. Але майте на увазі, що правильне виконання цієї процедури (це стародавня аюрведична техніка, яка обіцяє детоксикацію лімфатичних вузлів, залоз і навіть шкіри) передбачає полоскання рота високоякісною олією впродовж 20 хвилин. Цікаво, як зранку можна вивільнити на це стільки часу, але, найімовірніше, Гвінет є давнім членом популярного клубу 5am у TikTok. А як інакше? Вранішні справи самі себе не зроблять.

Реклама

Далі 50-річна мама й бізнес-леді продовжує ранковий ритуал: 20 хвилин медитації в спеціальному кріслі для медитації. Пелтроу є знаною прихильницею трансцендентальної медитації, що, як кажуть, втамовує стрес і занепокоєння, поліпшує роботу мозку та зміцнює серцево-судинну систему. (Заувага: саме ця техніка догляду за собою надихнула супермодель Кейт Мосс розпочати власний шлях як гуру оздоровлення з брендом Cosmoss).

Потім настає час тренування. "Щосереди я починаю день з танців", — каже Пелтроу. Вона опублікувала кліп, де виконує комбінацію танцювальних вправ, яку розробила її давня тренерка Трейсі Андерсон, під гімн "Sorry" Бейонсе ери "Лимонаду". Наповнює енергією та додає сил – і все це до 9 ранку!

Потім ранкова рутина переміщується до ванної кімнати для б’юті-процедур (з використанням продуктів Goop, звісно). Гвін наносить олію Restore + Shine Hair Oil після тренування й переходить до своєї улюбленої техніки сухої щітки для тіла, метою якої є активізація лімфатичної системи та виведення токсинів з організму, а також зменшення набряклості й затримки рідини – на додаток до відлущування шкіри.

Нарешті, для освіження Пелтроу завершує все склянкою соку селери, ранкової суміші, яку люблять зіркові ЗСЖ-вар’яти в усьому світі. Дієтологиня Розі Сонт розповідала, що, попри його шалену популярність у соціальних мережах, твердження про те, що він може вилікувати певні хвороби чи допомогти в розладі травлення, не мають жодних підстав. Та він, без сумніву, освіжає, а кому після такого напруженого початку дня не знадобиться бадьористий напій?

Текст: Kerry Mcdermott
За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.