До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Skin Icing: новий тренд у догляді за шкірою

Skin Icing — тренд домашнього догляду, який шириться в Instagram. З’ясовуємо, що це за мода — морозити обличчя.

Текст: ЛОРЕН МЕРДОК-СМІТ

Реклама

Skin Icing або кріотерапія для обличчя — одна з останніх тенденцій догляду, яка заполонила Instagram і TikTok. Коли косметологи й знаменитості масажують свої обличчя крижаними сферами, це заворожує, але головне — кріотерапія ущільнює й ніби підбирає шкіру, скульптурує обличчя, надає сяяння, як після прогулянки на свіжому повітрі. Приклад для наслідування — Ірина Шейк, яка вранці користується крижаним приладом Nicole Caroline, щоб розбудити обличчя. "Повірте, це працює", — розповідає вона в IGTV для британського Vogue.

Ідея використовувати лід або інструменти для кріотерапії в професійному догляді за обличчям не нова, але лише недавно трапився справжній прорив: сьогодні з’явилися гаджети, які дають змогу робити Skin Icing у домашніх умовах, без відверто дратівливих побічних ефектів — розталих кубиків льоду, що крапають на одяг. Якщо потрібно зняти набряклість або розігнати кров, як після пробіжки морозяної погоди, — кріомасаж — ідеальне рішення. Додамо миттєвий ефект ліфтингу, лімфодренажу, — і стає зрозуміло, що ця процедура потрібна багатьом з нас.

Будь-яке відеозаняття з домашньої кріотерапії на YouTube демонструє, як змінюється шкіра до і після процедури: шкіра світиться, пори згладжені і, найразючіше, — ефект ліфтингу. Спеціалістка з питань догляду за обличчям Тереза ​​Тармо вже багато років використовує кріотерапію у своїх процедурах, тому що "ефект крижаного шоку миттєво й різко підіймає провислу й набряклу шкіру, освіжає її тьмяний колір і моделює риси обличчя". Кріотерапія стала такою популярною в її салоні, що Тармо створила власний прилад — кріосферу для домашнього застосування, щоб клієнти могли продовжувати догляд і вдома. "Спершу я планувала використовувати його перед важливими заходами або для засобу в разі проблемної шкіри, але він такий ефективний, що багато хто використовує його щоранку для зняття набряклості. Результати вражають", — каже вона.

Миттєве сяйво, звуження пор і зняття набряклості — достатня причина, щоб почати практикувати кріо, але якщо не хочеться використовувати простих кубиків льоду, радимо знайти місце в морозилці для одного із цих кріоінструментів.

Кріокуля Teresa Tarmey

Ця кулька з хірургічної сталі містить рідину, яка залишається холодною, поки кулька опрацьовує вилиці, лоб і щоки вздовж лінії підборіддя для ефекту ліфтингу.

Fraîcheur Ice Globes

Ці розкішні переливчасті кульки треба заморозити на ніч, щоб вранці використовувати для масажу. Поліпшують кровообіг, знімають почервоніння й набряклість. Чудовий ритуал для першої половини дня.

Пристрій для кріомасажу обличчя, Georgia Louise

Замість рук косметологині Джорджії Луїзи й високотехнологічної процедури в клініці прекрасно спрацює її пристрій Cryo Freeze. Луїза радить робити кріомасаж від центру до периферії; потім прикрити очі ролерами на 10 секунд, щоб позбутися синців.

Кріопрес 001 Skincare Cryopress

З-поміж фанатів гаджета — Дженніфер Еністон і Джиджі Гадід. Він підтримує температуру від -8 до -25 °C, а також годиться для чутливої ​​шкіри — наприклад, яка страждає на екзему та псоріаз.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.