До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі beauty-моменти Кейт, герцогині Вельської

Після смерті королеви Єлизавети II Кейт Мідлтон, герцогиня Кембриджська, з чоловіком офіційно успадкували титули принца і принцеси Вельських. Згадуємо найкращі beauty-моменти Кейт.

Відтоді, як Кейт Міддлтон привернула увагу студента- принца Вільяма, минуло багато років. Сьогодні вона є однією з найбільш популярних та обговорюваних жінок. Особливо це стосується краси. Нова принцеса Вельська – муза для багатьох. Слід зауважити, що вона завжди мала надзвичайно гарний вигляд — від часів, коли навчалася в Університеті Сент-Ендрюса до сьогодення. Наразі її грація, постава, манери та посмішка викликають лише симпатію та повагу. Якщо додати до цього виразні очі принцеси Вельської, її блискуче волосся та природний шарм, стає зрозуміло: перед нами – одна з найяскравіших жінок світу.

Реклама

Нагадаємо, після смерті королеви Єлизавети II та сходження принца Чарльза на королівський престол, Вільям і Кейт офіційно успадкували титули принца і принцеси Вельських, які раніше мали король Чарльз III й покійна принцеса Діана. Зі слів представника палацу, принц і принцеса ставитимуться до своїх ролей "скромно, як вони ставилися до своєї роботи раніше". Кейт "цінує історію, пов’язану з цією роллю, але, зрозуміло, захоче дивитися в майбутнє, будуючи свій власний шлях".

Раніше ми писали, що під час похоронної процесії Єлизавети II 14 вересня принцеса Вельська віддала данину пам’яті покійній королеві й надягла брошку Її Величності з діамантами та перламутровим листям, що складається з трьох великих перлин у центрі діамантового паве. Вважається, що Єлизавета II надягала цю прикрасу лише один раз – на концерт у Сеулі на свій 73-й день народження.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.