До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Краса в стилі Smart: б'юті-засоби, які допомагають зберегти природу

Promotion

Відповідальна мода торкнулася не тільки виробництва одягу і взуття, а й б'юті-індустрії. Yves Rocher запустив гелі для душу і екошампунь, які допомагають зберегти навколишнє середовище.

Реклама

Зв'язок між б'юті-засобом і дбайливим ставленням до природи здається примарним. Але тільки до тих пір, поки не дізнаєтесь деталей. Yves Rocher, вічний ініціатор проектів, які можна об'єднати хештегом # екоб'юті (висадка дерев, дотації на розвиток екопроектів жінок, фінансова та професійна підтримка вчених, що діють на захист біорізноманіття, підтримка фотографів, які подорожують по світу і фіксують на камеру стан навколишнього середовища і кліматичних змін і так далі), виступив з новим задумом.

Концентрований екошампунь для блиску волосся, Yves Rocher

Він полягає в тому, щоб випускати гелі для душу і шампунь в міні-форматі 100 мл (крім інших переваг, це зручний дорожній флакон, який можна буде взяти в ручну валізу). Для його виробництва потрібно на 50% менше пластику, ніж для стандартної ємності, а сам він повністю підлягає вторинній переробці. Формула засобу – концентрована: одного флакона вистачить на 40 застосувань (шампуню – на 30).

Концентровані гелі для душу: Гранат, Рожевий перець, Квітка Тіаре, Іланг-іланг, Лотос, Шалфей, все – Yves Rocher

Досить-досить, ми в редакції перевірили. Дозатор влаштований так, що одне натискання "вистрілює" в долоню порцію ніжного, кремового, прекрасно готового пінитись, засобу, якого цілком достатньо для одного застосування.

Концентрований гель для душу Гранат, Рожевий перець, Yves Rocher

Аромати гідні окремого опису: гранат і рожевий перець, лотос і шавлія, квітка тіарі та іланг. Останнім варто запастися на майбутнє: він нагадує шлейф дорогих сонцезахисних засобів і чітко пахне середземноморським курортом. Восени, коли відпустка стане історією, розбудити її в пам'яті буде можна за секунду – в душі.

Концентрований гель для душу Квітка Тіари, Іланг-іланг, Yves Rocher

У шампуню освіжаючий цитрусовий аромат, він підходить для щоденного застосування і надає волоссю блиску.

Концентрований екошампунь для блиску волосся, Yves Rocher
Що ще важливо знати про упаковки і склад
  • Флакони містять 25% переробленого пластику – як і більшість упаковок Yves Rocher.
  • Продукти займають менше місця, а для їх транспортування знадобиться вп'ятеро менше вантажівок.
  • Викиди парникових газів під час використанні міні-флаконів – наполовину менші, ніж при використанні звичайних 400 мл. ємностей.
  • У складі гелів для душу – 97% натуральних інгредієнтів, а у мильної основи – рослинне походження.
  • Нарешті, формула з нейтральним рН не містить консервантів, парабенів, етоксилатів.

Про бренд YvesRocher

Марка використовує спеціально вирощені рослини і відмовляється від занесених в Міжнародну червону книгу;

У всіх засобів, які піняться – біорозкладні формули;

Бренд відмовився від 1 600 токсичних і небезпечних для здоров'я компонентів, які завдають шкоди навколишньому середовищу (в списку заборонених до використання в косметиці ЄС – всього 1300 компонентів);

Бренд не тестує на тваринах ні самі засоби, ні їх складові, майже 30 років.

У Ла-Гасії бренд володіє 55 гектарами полів, позначених сертифікатом ECOCERT, де вирощують рослини, що входять до складу засобів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.