До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кошачий погляд: який лайнер вибрати цієї весни

Чорний лайнер – б'юті-продукт, який за популярністю може сміливо конкурувати з червоною помадою. Роки минають, а щедро виділений "котячий погляд", як і раніше, забезпечує спокусливий і актуальний погляд. Цього сезону чимало зіркових візажистів зробили акцент на очі моделей під час модних шоу, також цей простий і ефективний прийом використовували стритстайл-зірки і знаменитості на червоних доріжках. Приклади останніх і, зовсім, доводять, що чорний лайнер – це класика, що заслуговує уваги. Натхненням при покупці можуть послугувати фотографії таких дів, як Мерилін Монро і Бріджит Бардо, а також сучасних знаменитостей – від Селени Гомес до Алекси Чанг.

Бріджит Бардо
Алекса Чанг
Селена Гомес
Мерилін Монро

Візажисти, в свою чергу, радять, як правильно вибирати лайнер і розповідають про свої фаворити. Аріель Теджада, яка робить макіяж для Ешлі Грехем і Кендалл Дженнер, ділиться: "Мені подобається чорний лайнер Sephora. Він переживе і сльози, і дощ, а його матовий фініш має делікатний і природний вигляд". А візажист Адріани Ліми і Белли Хадід Патрік Та надає перевагу гелеві текстурі і обирає лайнер демократичного бренду Inglot, але попереджає, що змивати його потрібно акуратно. А автор знаменитих стрілок Адель Майкл Ештон обирає підводку Marc Jacobs: "Люблю цей лайнер за супертонкий кінчик всього в 2 міліметри. Він дає змогу регулювати ширину лінії за бажанням. Vogue.ua вибрав найкращі лайнери.

Реклама

<b>Eyeliner</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.