До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Б'юті-тренд: хайлайтери для тіла

Відблиски різної інтенсивності тепер прикрашають не лише вилиці, але й тіло. Найчастіше – зіркове.

Белла Хадід на показі фільму "Чорний куклускланівець" в рамках 71-го Каннського кінофестивалю, травень 2018

На світських заходах – від Met Gala до Каннського кінофестивалю – знаменитості з'являлися в усій красі. Причому сяяли не тільки їх вилиці, але і лопатки, ключиці, спини, щиколотки і навіть кінчики пальців. Моду на мерехтіння, останній сплеск якої трапився п'ять років тому, повернула Ріанна. Вона запустила колекцію макіяжу для тіла Beach, Please!, а незадовго до цього на шоу власного бренду одягу Fenty випустила на подіум моделей з оголеними плечима, покритими великою кількістю рідкого мерехтливого бронзера Body Lava. Прийом, який здавався ризикованим, спрацював блискуче – в усіх сенсах.

Реклама
Fenty x Puma весна-літо 2018

Зоряний візажист Фіона Стайлз, що придумала б'юті-образ Лілі Коллінз для Бала Інституту костюма, зробила актрисі макіяж рук, які завдяки мерехтінню потрапили в об'єктиви всіх камер світу. Фіона розповідає, що хотіла досягти ефекту місячного світла, відбитого від мармуру, або сяйва, що сходить від картин старих майстрів. Візажист чергувала рідкий і пудровий блиски з високою концентрацією перламутрових пігментів, наносила їх по черзі. Така техніка допомагає зробити макіяж стійким, а, заодно, не перестаратися: якщо захопитись, існує небезпека перетворити слабке мерехтіння в дзеркальний блиск.

У добірці Vogue.ua 5 засобів, які допоможуть досягти сяйва.

<b>Highliter trends</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.