До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зірковий час: б’юті-гороскоп на вересень 2020

Процедури, лікування, уколи краси можуть бути набагато ефективнішими, якщо планувати їх з огляду на фази Місяця.

Фото: архів Vogue

Час від молодика до повного місяця, коли Місяць росте, сприятливий для всіх процесів, процедур і ритуалів, метою яких є насичення, зволоження й живлення. Цього періоду рекомендуються обгортання, маски та інші процедури, спрямовані на живлення й зволоження шкіри. Вдалими будуть стрижки, завдяки яким волосся з великою ймовірністю стане густішим і добре ростиме. Цей час слушний і для фарбування, адже сприятиме збереженню кольору волосся. На Місяць, що росте, можна записуватися до стоматолога на реставраційні процедури, але не на виривання зубів. Також добре починати оздоровчі програми, спортивні тренування, курси масажів, вживання вітамінів — організм відгукнеться на таку турботу з особливою вдячністю.

Реклама
Фото: архів Vogue

Час від повного місяця до молодика, коли Місяць зменшується, найкраще згодиться для процедур, спрямованих на очищення шкіри, детоксикацію організму, позбавлення від надмірного, зайвого й непотрібного. Цього періоду варто записуватися на пілінг, усувати родимки, влаштовувати розвантажувальні дні або сідати на дієту. Це найвдаліший час для манікюру й педикюру, виривання зубів, пластичних операцій. Прекрасними будуть і стрижки, якщо їхня мета — підтримка форми зачіски, а не радикальна зміна іміджу. Вкрай бажано в цей час звертатися до перевірених фахівців. Делікатний догляд за обличчям і тілом, спа, сауни, хамам теж вельми цілюще подіють на організм.

Фото: архів Vogue

Найкращі періоди для догляду за собою: 4—8, 12—15, 24—26, 28 вересня

24—26, 28 вересня (Місяць повніє)

Рекомендоване стриження й фарбування, процедури з догляду за шкірою голови — останні пришвидшать ріст волосся, додадуть йому блиску й об’єму. Для тіла й обличчя особливо ефективними будуть обгортання й маски, що живлять і зволожують шкіру. У ці дні добре пломбувати зуби, починати оздоровчі процедури, тренування, вживати вітаміни й домішки.

Фото: архів Vogue
4—8, 12—15 вересня (Місяць зменшується)

Дні для очищення, детоксикації, дренажних масажів, дієт, розвантажувальних днів, а також стриження для форми й здоров’я волосся. З 10 вересня Марс починає ретроградний рух, через що агресивні медичні й апаратні процедури небажані. Якщо планується пластична операція або лазерна коагуляція вен, ліпше призначити її на 4—8 вересня. М’яке чищення, делікатний догляд за обличчям і тілом, спа — особливо ефективні 6—8 вересня. На ці ж дати варто записатися на манікюр і педикюр.

Фото: архів Vogue

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.