До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зірковий час: б’юті-гороскоп на грудень 2020

Процедури, лікування, уколи краси в листопаді можуть бути набагато ефективнішими, якщо планувати їх з огляду на фази Місяця.

Фото: David Ferrua

Час від молодика до повного місяця, коли Місяць росте, сприятливий для всіх процесів, процедур і ритуалів, метою яких є насичення, зволоження, живлення. У цей період рекомендуються обгортання, маски та інші процедури, спрямовані на живлення й зволоження шкіри. Вдалими будуть стрижки — після них волосся з великою ймовірністю стане густішим і ліпше ростиме, а в разі пофарбування — довше зберігатиме колір. Можна записуватися до стоматолога на реставраційні процедури, але не на виривання зубів. У цей час добре починати оздоровчі програми, спортивні тренування, курси масажів, вживання вітамінів — організм відгукнеться на таку турботу з особливою вдячністю.

Реклама

Час від повного місяця до молодика, коли Місяць зменшується, найліпше використати для процедур, спрямованих на очищення шкіри, детоксикацію організму, позбавлення від надмірного, зайвого й непотрібного. У цей період варто записуватися на пілінг, позбуватися родимок, влаштовувати розвантажувальні дні або сідати на дієту. Це найвдаліший час для манікюру й педикюру, виривання зубів, пластичних операцій. Вдалими будуть і стрижки, якщо їхня мета — підтримати форму зачіски, а не радикально змінити імідж. Делікатний догляд за обличчям і тілом, спа, сауни, хамам теж вельми добре вплинуть на організм.

Фото: David Ferrua

Найкращі періоди для догляду за собою: 2—10, 16—19, 22—26 грудня

16—19, 22—26 грудня (Місяць повніє)

Рекомендоване стриження та фарбування (особливо 17—19 грудня); обгортання й маски, активне живлення та зволоження, насичення шкіри. У цей час добре починати спортивні тренування, оздоровчі процедури, курси масажів, вживання вітамінно-мінеральних комплексів для краси й здоров’я. Вибілювання й реставрацію зубів краще запланувати на 22—26 грудня, а 24—26 грудня вдалі для уколів краси.

Фото: David Ferrua
2—10 грудня (Місяць зменшується)

До 14 грудня планета проходить через коридор затемнень, тому від радикальних змін і експериментів краще утриматися. Очищення, детоксикація, дієти, стриження для форми й здоров’я кінчиків волосся оптимальні 7—8 грудня. Водночас найефективнішими будуть чищення, медичні та апаратні процедури. Решта дат сприятливі для дбайливого догляду за обличчям і тілом та спа-ритуалів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.