До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Золотий глобус 2020": манікюр та зачіски знаменитостей

У Лос-Анджелесі зірки відсипаються після першої червоної доріжки світового значення 77-ої церемонії "Золотий глобус". А ми розглядаємо деталі їхніх зачісок і манікюру.

Синтія Еріво

Найпопулярнішим варіантом манікюру в цей вечір стали білий і молочний кольори – безпрограшні і безпечні, вони потоваришували і з вбраннями будь-якого кольору, і з прикрасами. Однак багато знаменитостей обрали металізовані покриття. Люсі Бойнтон підібрала лак у тон до аксесуарів для волосся і макіяжу, а Зурі Голл поєднала колір лаку з шоколадною сукнею. Несподівану популярність продемонстрували металізовані сині відтінки – їх вибрали Шарліз Терон і Шайлін Вудлі, а також Синтія Еріво.

Реклама

<b>Маникюр Золотой Глобус 2020</b>

Що стосується зачісок, то тут несподівано з'явилися очевидні тренди. Як підбори вже віддали модний п'єдестал взуттю на низькій підошві, так і голлівудські локони поступилися першістю стрижкам. Розглянемо в деталях.

Коротка стрижка

Коротка стрижка безумовно домінує у списку модних зачісок знаменитостей: Шарліз Терон, Зої Кравіц, Олівія Колман, Еллен Дедженерес.

<b>Стрижки Золотой Глобус 2020</b>

Боб

Без сумніву, головна зачіска церемонії – і десятиліття. Боб носять Наомі Воттс, Люсі Бойнтон, Керрі Вашингтон і Ґрета Ґервіг.

<b>стрижка боб золотой глобус 2020</b>

Гулька

Третя за популярністю зачіска церемонії – гулька, з якою на червоній доріжці з'явилися Скарлетт Йоганссон і Рене Зеллвегер. Гульку Томазіні Маккензі прикрашав розсип стразів, а Дженніфер Лопес зробила таку зачіску по-королівськи: вона була оповита косами і вражала уяву розміром.

<b>пучок золотой глобус 2020</b>

Класика

Класика Голлівуду – хвилі, що ніжно спадають уздовж спини – все ще вибір багатьох знаменитостей. З однією поправкою: укладки більше не мають занадто урочистого вигляду. Приклад – Ніколь Кідман і Гвінет Пелтроу.

<b>голливуд голден гло 2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.