До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Знак якості: новий погляд на безпеку ін’єкцій

На українському ринку з’явилися філери Neauvia, які, запевняє виробник, визнані найбезпечнішими у світі й сумісні з апаратними процедурами. Цікаво, правда? Vogue.ua розібрався, що й до чого.

Ін’єкції філерів — можливість протистояти змінам структури шкіри й майже непомітно вдосконалювати зовнішність, не вдаючися до серйозних утручань. Філери мають текстуру гідрогелю, завдяки якому легко розподіляються під шкірою, виконуючи функцію корекції форм і об’ємів тіла. "Філери допомагають впоратися з віковими змінами шкіри, покращують її якість і мають омолоджувальний ефект", — зауважує дерматовенерологиня, сертифікована тренерка Neauvia Олена Нестеренко.

Реклама

Основа філерів — гіалуронова кислота, яка є в організмі людини й відповідає за регенерацію завдяки здатності зв’язувати й утримувати вологу. У такий спосіб з ін’єкцією певна зона тіла отримує додаткову дозу гіалуронової кислоти, яку фахівець розподіляє в потрібних місцях, заповнюючи порожні зони для створення й підтримання потрібного об’єму.

Олена Нестеренко

Додатковим складником більшості філерів є ретикулянти BDDS і DVS, які відповідають за стійкість філерів упродовж тривалого часу (до 6 місяців). Попри загальну безпеку для організму, з плином часу ретикулянти не виводяться, а накопичуються, створюючи небезпеку появи алергічних реакцій, запалень або гранульом з кожною наступною ін’єкцією філерів. Така собі відстрочена інтоксикація організму.

Італійський бренд Neauvia вибрав складніший шлях і створив безпечні філери зі стійким ефектом. Замість ретикулянтів у філерах Neauvia застосовано абсолютно новий полімер PEG (поліетиленгліколь). Він не загрожує інтоксикацією, тому що повністю виводиться з організму, а також є гіпоалергенним і вирізняється стійкістю (до 8 місяців). Крім того, полімер PEG широко відомий у фармацевтиці та медицині й має статус GRAS (Generally Regarded as Safe), який підтверджує його абсолютну безпеку.

Полімер PEG і гіалуронова кислота чудово поєднуються, зміцнюючи позиції одне одного. В чому це проявляється? У створенні імунологічного щита, який захищає філер від звання чужорідного тіла й у такий спосіб оберігає організм від алергічних реакцій і відторгнення. "Побічні реакції від ін’єкцій філерів Neauvia — рідкісне явище. Коли за процедуру береться професіонал і дотримує всі рекомендації виробника й протоколи роботи, побічних ефектів удається уникнути майже в 100% випадків. Виняток — персональна й невідома на момент процедури нестерпність компонентів", зазначає Олена Нестеренко.

Окремі ферменти в організмі людини не помічають філерів і не сприяють їхньому руйнуванню, тому ефект тримається довше, а сходить поступово. І ще: "стінки" полімеру такі стійкі проти зовнішнього механічного й термічного впливів, що апаратні процедури повністю сумісні з філерами Neauvia, від лазера до ультразвуку. "Використання філерів Neauvia сумісне з апаратними процедурами. Спеціальна формула й склад філерів не чутливі до перепадів температури й у разі паралічного введення повністю адаптуються до шкірних покривів і анатомічних особливостей пацієнта", — пояснює Олена Нестеренко.

Філери Neauvia характеризуються гарними показниками естетики. Їхня текстура не сприяє створенню ущільнень і грудочок. Натомість вони розподіляються й адаптуються до умов на порожніх зонах залежно від тканини й наявності вільного місця.

Більше про філери Neauvia можна дізнатися вспа-салоні HYOGO.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.