До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найцікавіші б'юті-моменти з-за лаштунків шоу Victoria's Secret 2018

8 листопада у Нью-Йорку відбувся показ Victoria's Secret. З кадрів, відзнятих за лаштунками, помітно, що моделі отримали не менше задоволення, ніж гості шоу і глядачі, які стежили за всім онлайн.

За кулісами шоу Victoria's SecretGetty

По подіумі пройшлися топ-моделі від Грейс Елізабет і Ельзи Госк до сестер Хадід і Адріани Ліми. Нагадаємо, для бразилійки цей показ став останнім в ролі "ангела" Victoria's Secret. За б'юті-образи моделей відповідала знаменита британка, засновниця власного б'юті-бренду, Шарлотт Тілбері.

Реклама
Шарлотт Тілбері і Кріс Дженнер

Моделі пустували як діти. Було помітно, що процес підготовки приносить їм задоволення, як хороша вечірка. Вони приміряли патчі, робили селфі, позували в камери, фотографувалися з хештегом #grl_pwr, що символізує силу і міць жіночої дружби. Традиційно в макіяжі візажисти робили акцент на сяючій бронзовій шкірі, виділяли очі і залишали губи природними лише з легким доторком помади. Зачіски більшості дівчат легкі об'ємні кучері. Над їх створенням працювали цілі команди стилістів. Вони накручували волосся моделей на великі бігуді, завивали їх стайлерами і навіть стригли кінчики, щоб образи мали бездоганний вигляд. Всі найяскравіші б'юті-кадри в галереї Vogue.ua.

<b>VS Beauty</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.