До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Всевидяче око: косметика, яка дивиться на тебе

Б'юті-бренди випустили нові засоби, які по-різному інтерпретують тему всевидячого ока. Його зображення оздоблює флакони парфумів, поверхню тіней, засоби для догляду і багатофункціональні палетки. Збіг? О ні.

Набір для макіяжу Flirting Palette, Lancôme
Набір для макіяжу Flirting Palette, Lancôme

Багатофункціональна палетка з осінньої колекції макіяжу Lancôme містить по 4 відтінки тіней і помад, три відтінки хайлайтера і блиск для губ. Знамените лого К'яри Ферраньї, яка створювала колекцію в колаборації з брендом, – на всіх упаковках. Миготливі очі в обрамленні пухнастих вій.

Реклама
Чотириколірний набір тіней 5 Couleurs №517 Intensif-eye, Dior

У тіней з осінньої колекції макіяжу Dior навіть назва промовиста: Intensif-eye. На поверхні тіней – ясне око, як нагадування, що слід жити з розплющеними очима і не давати враженням вислизнути.

Набір тіней 5 Couleurs №517 Intensif-eye, Dior
Парфумована вода Marfa, MEMO

Парфумована вода Marfa нішевого бренду Memo Paris пахне туберозою, ілангом, флердоранжем. Залишає ласе відчуття завдяки сухій ванілі; стійке і приємне – завдяки мускусу. На флаконі – синє око в дусі Міро.

Marfa, Memo
​ Мило Néféli, Fragonard ​

Мило французької марки Fragonard таке розкішне, що його можна дарувати. Воно пахне цитрусовими, зеленню гальбанума, інжиром і кардамоном. І ергономічно вдало вилите в формі ока. Мило коштує 20 євро, але зате продається в комплекті з керамічною підставкою – теж у формі ока. Big Brother is watching you (насправді, ні: форма мила натякає на традиційні турецькі підвіски-обереги).

​ Мило Néféli, Fragonard ​
Парфумована вода Kenzo World Power, Kenzo

Kenzo були першими, хто закріпив за собою територію зі стилізацією очей. Колишні арт-директори Kenzo, Керол Лім і Умберто Леон, придумали принт, який став знаковим для колекцій одягу бренду. А згодом почали парфумерну історію: в сім'ї Kenzo World тепер 4 аромати, всі флакони – у формі очей. Останній виконаний в жовтому кольорі і зберігає композицію з нотами кипариса, морської солі і бобів тонка.

Парфумована вода Kenzo World Power, Kenzo

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.